sunnuntai 26. elokuuta 2012

Türkiye Matkapäiväkirja ☀ Day 5 Sex On The Pool

Haha, monet jo varmaan luuli, että täällä aletaan kunnolla irstailemaan, mutta ehei, otsikko viittaa vaan mun altaille tilaamaani juomaan!:D


Tää päivä vietettiin aikalailla altailla nautiskellen. Käytiin ostamassa molemmille omat uimapatjat, mutta kun puhallettiin patjaan ilmaa huomattiin, että ei siihen ilmaa oikein tullutkaan, koska siinä oli kauhea reikä. Onneks toi pinkki sentään säilyi ehjänä ja tuotiin se matkalaukussa ihan kotiin asti, kun se oli niin nätti!:)


Kun pitäisi kuvailla aisteilla, miltä matka kuulosti, niin vastaus tulee tässä:

Siellä oli ihan valtavan kokoisia sirkkoja ja niiden sirinä ei oikeestaan ollut sitä hentoista heinäsirkkojen sirinää mihin oli tottunut, vaan kauheeta surinaa!  Ei uskoisi, että sen takajalkoja hankaamalla kuuluu tollasta. Ne piti ihan mieletöntä ääntä!

Jälleen päivitystä ihovärieroihin:
Tässä mun suihkurusketus on jo aika kulunut pois. Oli vähän noloa liikkua ton seurassa, kun ite on valkoinen, kuin lokki. Joku basaarin myyjäkin tuli kehuskelemaan, kuinka  on niin kauniin ruskea.:D

Mulla ei kauheesti ole tältä päivältä kuvia, kun oltiin tosiaan likoomassa tuolla vedessä koko päivä, mutta illalla taas menoa ja syömistä. Tässä asua:

  Osti mulle noi ihanat kukkakorvikset.:)


Kuten viime postauksessa kerroinkin, että ihastuttiin Myami ravintolaan niin, että mentiin sinne uudestaan, niin tälläkertaa tilattiin vähän erikoisempaa. Tarjoilija ehdotti merenantimia puoliksi ja me otettiin se ilman muuta! Mustekalarenkaita, rapuja ja kalmareita! Tää oli ehdottomasti arvoasteikolla täysi kymppi! Kalmarit olivat  ehkä parhaita.Jälkkäriksi otettiin puoliksi jätskiannos. Voin muuten sitten sanoa, että NÄMÄ ovat kunnon jäätelöä! Kunnon aidot maut, eikä mitään suomiplatkua! En ole ikinä tykännyt vaniljajäätelöstä, mutta kun tämä oli aitoa vaniljaa, niin nyt taisteltiin, kumpi kerkee syömään sitä enemmän! Ihan mahtavaa!

Tarjoilija tuli syötyämme tarjoamaan kahvit ja mulle aitoa Turkkilaista kahvia sekä minttulikööriä. Kahvi maistui ihan meen leikkimökissä seisoneelta kahvilta.:D Hyh, en ehkä toista kertaa tuota jois, mutta olipa sekin kokemus.
osti mulle punaisen ruusun ravintolassa kiertelevältä ruusukauppiaalta...:) Se oli niin romanttista..ihan vattassa lenteli perhoset. Punainen ruusu symboloi ikuista rakkautta.

Jatkuu seuraavassa numerossa...

6 kommenttia:

 1. Voi että, toi hotelli näyttää tosi kivalta!:) Ja muutenkin tosi kivaa lukea näitä postauksia, voipa olla että suunnistan itsekin Turkkiin ens keväänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti!:) Mulla jäi kyllä niin hyvät fiilikset koko reissusta!:)

   Poista
 2. Oh no.. tiesitkö, että nännisi näkyy tuossa mekkokuvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se kyllä näy!:D Mutta näyttää kyllä hyvinkin siltä!

   Poista
 3. Miäpäs oonnii nii viksu, että tajusin heti otsakkeen olevan vain hämäystä: D Eihän altaan päällä voi harrastaa irstailuja, koska ihmisvartalo ei kellu! Eli jos tilanne olis ollu toinen niin sit olis pitänyt lukea "Sex IN the pool" tai "Sex at the pool" : D Joo miulla oli vähän tylsää, kun rupesin tällaista teoriaa väsäämään, ei siis ole mitään kettuilua!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.