torstai 4. huhtikuuta 2013

AnanaskirsikkaPieni ruokavinkki teille, jotka ette ole koskaan maistaneet kauppojen hedelmätiskiltä saatavia ananaskirsikoita, niin kannattaa ehdottomasti maistaa! Maku on vähän makean karviaismarjan ja punaisen viinimarjan sekoitus. Yhdistelmä makeaa kivalla hapokkuudella. Itse ostan näitä usein töihin ja napsin niitä aina päivän mittaan. Tällainen pieni hedelmä sisältää hurjan määrän antioksidantteja, rautaa, C-, E-vitamiineja ja vielä betakaroteeniakin! Ja sopii tosiaan niin töihin, kuin aamiaisrahkan/murojen sekaan!;)

6 kommenttia:

 1. Näyttää niin super herkulliselta! Täytyy käydä ostaan viikonloppuna :) kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Mahtaa olla kalliita kuitenkin?

  VastaaPoista
 3. En ookkaan koskaan maistanut, vaikka todella monesti meinannut! En oo tiennyt mitä noi on ja kuuluuko niitä syödä, jos kuuluu niin miten? :D kiitos siis tästä(kin) postauksesta ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Rakastin noita nuorempana ja tulikin niitä popsittua joskus liikaa ja yöllä oksu tuli.:DD Pitäis varmaan taas opetella syömään noita.:)

  VastaaPoista
 5. Nuo on hyviä! :) Mulla on tapana pilkkoa noita salaatin sekaan. vois kokeilla seuraavaksi laittaa rahkaankin :)

  VastaaPoista
 6. Jep, nämä on ihania ihan sellaisenaankin, mut ite sotken myös mielelläni rahkan sekaan. Joskus nuorempana leikin kotipuutarhuria ja kasvattelin näitä itsekin parvekkeella (koska se on helppoa), mutta taisin saada kokonaisen yhden kypsän marjan ennenkuin koko "taimisto" kuoli (koska helppoudesta huolimatta en vaan oo viherpeukalo) :D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.