sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Not yet


Heips vaan! Tänään ollaan otettu ihan vaan rennosti ja lepäilty, niinkuin sunnuntaina aina vähän kuuluukin.:) Olo on pikkuisen parempi, kuin eilen, vaikka kurkku onkin edelleenkin kipeä. Käytiin mun porukoilla kääntymässä, kun saatiin taas pienoinen päähänpisto liittyen jälleen kerran sisustukseen.:) Siellä on tilaa sahailla ja kaikenmaailman koneet ja vehkeet, niin on helpompi hoitaa tällaiset hommat. Siitä lisää sitten taas erillisessä postauksessa.;)

Tässä perhantai-illan asua, kun uskalsin kokeilla tennareita jalkaan. Tosi nää ehti olla mulla jalassa tasan siihen asti, kun tajusin, kuinka kylmä ulkona vielä on. Että kyllä mä taidan jättää tennarit kaappiin odottamaan vielä joksikin aikaa..nyt kun tänään oli satanut 5cm luntakin lisää. Harmi.:/ Mutta taas täytyy ajatella asian positiivista puolta. Uusi lumi on vanhan tuho ja voin säästyä pahemmilta flunssilta, jos odotan kiltisti lämpimiä kelejä!:)

Olettekos te vielä uskaltautuneet laittamaan kevyempiä kenkiä jalkaan?


14 kommenttia:

 1. Haaveilen jo kovin tennareista, mutta näin kevätflunssasta toipuvana oon todennu että ootelkoot kaapissa viel pari viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kyllä ne lämpimät kelit sieltä vielä tulee!:)

   Poista
 2. Mulla oli yksi päivä jalassa, mutta tuli kylmä, joten itsekkin jätän vielä hetkeksi kenkähyllylle :-) En malta oottaa, että mitä ootte taas väsänneet ;-)

  VastaaPoista
 3. hih, mulla on nuo samat kengät (; en oo vielä uskaltanut laittaa tennareita ku tuun niin herkästi flunssaan kun on kylmä, mutta kevyempi takki on jo nimittäin se ihana nahkatakki otettu käyttöön (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jouduin jälleen kiskaisemaan untuvatakin niskaan kun nyt tuolla ulkona on taas ihan hirmuisen kylmä!:(

   Poista
 4. no vitsi ku just ostin lyhytvartiset conssit ja sit tulee lunta :(

  VastaaPoista
 5. oon jo monta viikkoo tennareita pitäny! johtuen tosi siitä että talvikengät on ihan hirveessä kunnossa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mun yhet omatkin talvikengät joutaa melkein jo roskiin, kun ovat jo niin loppuunkäytetyt, että pohja on melkein irti ja takaosa ihan repaleinen!:D

   Poista
 6. Ihanat housut, mistä noi on? :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.