maanantai 1. huhtikuuta 2013

My monday


Lähdettiin tänään kodin suursiivouksen jälkeen siskoni luokse Reposaareen syömään  herkullisia porkkanamuffinsseja ja sen jälkeen olikin aika lähteä suurlenkille Räpsöön ihanaan maastoon ihailemaan maisemia!
Ulkona oli jälleen niin mieletön ilma ja oltiinkin lenkillä reilut puolitoistatuntia. Välillä pysähdyimme nauttimaan auringon lämmöstä Junnilan kaillioille puupenkeille. Hessu sai taas juosta suurimman osan lenkistä vapaana ja nyt hän onkin ihan naatti ja kuorsaa tuossa vieressäni lattialla, kun tätä kirjoitan.:) Taitaa ainakin nukkua sikeästi ensi yön..
Tehdään pientä iltapalaa :men kanssa. Chicken wingsejä, porkkanaa, kurkkua, maissia ja vähän erilaisia dippejä. Nam. Ihanaa illanjatkoa!:)


3 kommenttia:

 1. Ihan tajuttoman upeita kuvia.. varsinki toi missä on sulka, kävis taulusta!:) ja koko blogi on ihana muutenkin kun tää on niin monipuolinen; vaatetusta, sisustusta, ruokaa, meikkailua, oi että! Kaikkea mitä toivoo saattaa. Tätä on niin iso ilo aina lukea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon ihanasta kommentistasi.:)♥
   Ihana kuulla, että jaksat lukea höpinöitäni, tällaiset kommentit piristää niin mieltä ja saa uutta intoa uusille jutuille! Kiitos siis itsellesi ♥

   Poista
 2. Maailman söpöimpiä noi porkkanamuffinssit!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.