maanantai 8. huhtikuuta 2013

Cosmo Day ♥


Tämä päivä oli kyllä kuin unta. Vieläkään en ole kunnolla tajunnut, vaikka tästä päivästäkin on jo jonkin aikaa kulunut! Pitemmittä puheitta, tässä vähän ihanan tähtibloggajapäiväni kulkua.
Päivä alkoi herkkuaamiaisella Cosmopolitanin toimituksessa mahtavien Cosmonaisten seurassa rupatellen niitä näitä ja samalla sain tutustua lehden toimitukseen ja tulevaan tähtibloggaajapestiini.:)
Puolenpäivän jälkeen olikin aika lähteä keskustaan showroomille sovittamaan Vilan kevään mallistoa ja poimia kivoja kuvausvaatteita studiolle.


Helpommin sanottu kuin tehty, sillä rekeistä löytyi vaikka mitä ihanuuksia! Tämä kevät sisältää ehdottomasti eniten minun vaatetyyliini sopivia vaatteita ja yksityiskohtia! Kirkkaita värejä, pitsiä, niittejä ja kimallusta..Love it!
 
Studiolle päästyämme pääsin meikattavaksi ja minulle tehtiin myös ihana kampaus. En ole koskaan ennen ollut ammattilaisen käsissä meikattavana ja se oli niin ihanaa hemmottelua, että olisin voinut nukahtaa siihen tuoliin!:D Tykkään hirveästi, jos vaikka mun hiuksia laitetaan, kun se tuntuu niin ihanalta! Ja kyllä sen vaan huomaa, kun ammattilainen on tehnyt meikin, varsinkin tuo meikkipohja oli ihan täydellinen! Pysyi koko loppupäivän moitteetta ja oli kuulas peittäen samalla ihon pienet virheet.


IsaDora

Sitten olikin kuvausten aika! Oli tosi mahtavaa olla ihan kunnon studiolla kuvattavana, kun näki, kuinka hyviä kuvia itestä sai otettua! Hauskaa oli myös kasvokuvia otettaessa, kun multa kysyttiin, että kumpi puoli kasvoista on se niin sanottu "parempi" puoli, ja mun on ehdottomasti aina ollut vasen. Jotenkin mun oikea puoli kasvoista ei oo niin kivannäköinen, kuin vasen, joten otettiin kuvia sitten vasemmalta. Kokeiltiin lopussa sitä oikeaa myöskin ja se yllätti tosi positiivisella tavalla! Ehkä oikeanlainen meikki ja hiukset taikoi mun oikeasta puolestanikin kuvauksellisen!:D


Kotiinviemisiksi sain Vilalta vaatelahjakorttia ja IsaDoralta ihanan meikkipussillisen meikkejä, joista molemmista juttua vähän myöhemmin!:)

Kiitokset tuhannesti Cosmopolitanin ihanalle tiimille, kuvaajalle, joka kärsivällisesti otti musta videokuvaa(:D) sekä yhteistyökumppaneille Vilalle ja IsaDoralle! Oli kertakaikkiaan ihan huikea päivä, enkä osaa sanoin kuvailla miten onnellinen ja häkeltynyt olin kuullessani valitsemisestani! Ja vieläkin! Tähtibloggaajakuukauttani odotellessa!


8 kommenttia:

 1. Oho, onnea valinnasta! Sinänsä en ihmettele valintaa, mielestäni olet cosmopolitanin imagoon tosi sopiva edustamaan, sun blogi on naisellinen:)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä tuhannesti, olen iloinen puolestasi, niin ihana blogi on tuon ansainnut<3. Ihanalta näytttää, kaunis ja kaikkea<3. Odotan tulevaa innolla!!

  VastaaPoista
 3. Onnea :)
  Päiväsi näytti olevan mukava ja ihan kivoja kotiinviemisiäkin sait! ;)

  jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Vähänkö makeeta! Onneksi olkoon :) ♥

  VastaaPoista
 5. Vaude näyttää tosi kivalta! :) Oon kyllä tosi kade! Just tilasin taas Cosmon vuodeksi eteenpäin, se on oikeesti hyvä lehti :)

  VastaaPoista
 6. Eikun tähtibloggaajakuukauttasi odotellen. Onnea tuhannesti! Upea mahdollisuus! :)

  VastaaPoista
 7. Oii sun päivä oli varmasti ihan mahtava! Onnee paljon ja innolla odotan, että pääsen lukemaan paremmin päivästäsi ;).

  VastaaPoista
 8. Voi vitsit oot kyllä ansainnut ton cosmopäivän :) Vitsit kiva nähdä sitten millaisia kuvista tuli :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.