maanantai 1. huhtikuuta 2013

Fresh new look


Pääsiäisvapailla on ollut sopivaa aikaa myös vähän askarrella. Meidän on pitänyt jo kauan aikaa sitten maalata tuo yksi säilytyspenkki ja nyt otettiin itseämme niskasta kiinni ja raahasimme tuon ulos spraymaalattavaksi. Spraymaalin jälkeen se maalattiin vielä korkeakiiltoisella kalustemaalilla ja penkki sai uuden kivan lookin ja sopii nyt kivasti mukaan meidän sisutukseen!:)
Se on oikeasti niin pieni vaiva tuunata jotain vanhaa, kuin ostaa uutta tilalle! Kantsii siis ehdottomasti ennen roskiin heittoa katsella tuotteen eri mahdollisuuksia ja näin ollen voi olla enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!


9 kommenttia:

 1. voisiko teidän uudesta kodistanne tehdä pieni muotoisen esittelyn?:)

  VastaaPoista
 2. Meillä kanssa odottelisi eräs porrasjakkara tuunauskosketusta, ja samaan syssyyn innostun varmasti ompelemaan vielä uudet verhotkin keittiön pikkuikkunoihin. Itse raaskin heittää huonekaluja pois yleensä vasta sitten, kun ne on kulutettu jo aivan käyttökelvottomiksi. :D Mitään turhaa en osta, jos vanhasta voi tehdä uutta! ^^ Ja tuli tuosta teidänkin säilytyspenkistä ihana pienen vaivannäön jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä saa niin uutta potkua vanhat esineet, kun niitä vähän tuunailee! Eikä sellaisia kovin helposti löydä edes kaupasta!:)

   Poista
 3. Hieno on.:) Mitä spraymaalia suosittelisit puupinnoille? Mulla on kirpparilta löydetty puinen peili kultaisilla reunuksilla ja ajattelin maalata sen valkoiseksi. Mistä näitä maaleja kannattaa etsiä Porissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Mä olen löytänyt ainakin puulle sopivia spraymaaleja ihan Mikkolan Prismasta tai Kodin Terrasta! Katsoo vain, että siellä tuoteselosteessa lukee, että soveltuu puupinnoille ja ainakin spraymaaleista todella monet sopii!:) Kivoja tuunailuhetkiä, peilistä tulee varmasti tosi hieno!

   Poista
 4. Tosi hieno.:) sulla on täällä blogissa aina kaikkia kivoja sisustusjuttuja ja ideoita.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon.:) Ja ihana kuulla, että tykkäät ja että niistä on iloa!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.