sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ei ole olemassa mitään mahdotonta


Ihanaa sunnuntaita kaikki! Kun kaikilla muilla on viikonloppu ohitse, niin mulla se vasta alkaa. Tänään ja huomenna siis viettelen vapaapäiviä, joiden aikana on tarkoitus tehdä kaikenlaista..
Tänään olisi Porin karaokemestaruus karsinnat viiden aikaan yhdessä paikassa, mutta en ole vielä ihan varma aionko osallistua ollenkaan koko kisaan. Toisaalta olisi ihanaa saada taas pitkästä aikaa laulaa jossakin muualla, kuin kotona.

Ens viikolla aion kokeilla ensimmäistä kertaa ripsienpidennystä. Mullahan on entuudestaan jo todella pitkät ripset, mutta pieni tuuhennos olisi ihan kiva lisä näihin.:) Oon kyllä aina ollut omiin luonnollisiin ripsiini tyytyväinen, mutta kokeillaan!

Ja leikkasin, kuin leikkasinkin pienen pätkän pois tukastani.. nyt tää pituus on jotenkin enemmän mua! Hiukset ovat kuvassa vielä hieman kosteat, kun kävin suihkussa eivätkä nämä kuivu ihan hetkessä.:)


Ja kun asukuvia on toivottu, niin tässä pitkästä aikaa sellainenkin! Eli vaatteet, joiden kanssa olen/en ole/entiedä menossa laulamaan. Oli muuten ihanaa pukea pitkästä aikaa shortsit jalkaan! Lumi saisi jo sulaa ja kevät tulla mun puolestani.

Paita GT, Shortsit VILA, sukkikset prismasta den40
Olsiko muuten kiinnostusta kysymyspostauksesta?

12 kommenttia:

  1. Vautsi ihana asu, tosi nätti pusero!
    Minullakaan ei ole koskaan ollut ripsien pidennyksiä, niiden huolto taitaa olla melko työlästä ja hintavaakin. Eikös ne yleensä hoideta about 6 viikon välein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Sofiina ♥
      Olen ihan ulapalla näissä ripsienpidennysasioissa:D , mutta kai se huoltoväli vaihtelee, kun joillakin huoltoväli on ollut 3viikkoa ja toisilla se 6.:)

      Poista
    2. Mulla on huolto väli n2vk. Kaikkki ripset laittaa sitten missä vaan niin on kamalat jos käy vasta 6vk jälkeen huoltamassa :D

      Poista
    3. Joo se on aika hassun näköstä kun on suurin piirtei silmissä ripset sillee yks ristiin kaks.:D

      Poista
  2. Noi hiukset näyttää nyt tooosi paljon paremmalta!<3 Ihana toi asu ja vielä ihanammat shortsit, harmi ettei niitä varmaan myydä enää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja heti on kyl sellane parempi fiiliskin näitten kanssa!:)
      En oo ihan varma myydäänkö, mut kannattaa bongailla kaikilta nettisivuilta, jotka myy Vilan tuotteita!:)

      Poista
  3. Muista sit että kun otat ne pidennykset (ripsistä) pois niin sun omia ripsiä lähtee PALJON :D! Nimimerkillä otin eilen ripset pois ja omat on ehkä 2mm....kivaa niitten kanssa oli niin kauan kun sitä kesti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia en oo kauheesti ollukkaan ripsipidennysten kannalla ennen, mut no..silti on pakko kokeilla!:D
      Onneks omat ripset kasvaa takaisin kuitenkin.

      Poista
  4. koska oot ostanu noi shortsit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, muistaakseni joskus tammikuussa! Että ei siitä kauheen kauaa aikaa ole:)

      Poista
  5. Hahaa hyvä kun piristi xD Mä oon nyt tässä nukkunut välissä ja jatkan taas sun blogin loppuun asti lukemista. Tää on aivan sika ihana asu, pidän noista shortseista ja paidasta ja niiden yhdistelmästä. Ja oot niin kaunis että, rakastan sun tukkaa <3

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.