perjantai 14. syyskuuta 2012

Silver Dust


Ihanaa perjantai huomenta kaikille!:) Mulla on aivan ihana fiilis nyt, kun tietää, että viikonloppuvapaa on tulossa ja huomen aamulla saa NUKKUA! Oon ollut ihan pirun väsynyt, kun eilen oli 10h päivä töissä ja se meni niiin hitaasti, vaikka puunasin ja putsasin koko kämpän lattiasta kattoon ja kaikki mahdolliset laatikotkin. Mutta mun tuurilla en kuitenkaan saa nukuttua, koska jotenkin vapaapäivisin sitä herää vaikka kuinka aikaisin ja on pirtee kuin peippo, vaikka kello näyttäs vasta kuutta aamulla...


Kun tulin keskiviikkona Matleenalta, niin kävin ennen töitä vielä shoppailemassa kauppakeskus Iccossa, kun työt alkoi vasta 12. Löysin Kapphalista ihan mielettömän nätin neuleen, jossa on tollasia hopeahippuja! Mä luonnollisesti rakastan kaikkea kimaltelevaa ja silmäni, kun näki tän, niin oli aivan pakko saada! Toivottavasti hippuset ei vaan liukene heti ekassa pesussa.:D Taidan pestä käsin.


Mun on muuten pakko kertoo yks juttu, kun olin yks kerta lenkillä Hessun kanssa ja mulle tuli aivan järkyttävä hikka! Kävelin ja samalla hikkailin raivokkaasti yhen parkkipaikan ohi, jossa oli vaan yks ainoo auto..siinä sitä silmäillessäni silmät osui rekkariin, jossa luki HIK ! :D Arvatkaa repesinkö. Pieni sattuma! Mutta hikka läks, kun siinä naureskelin! Mukavaa perjantaita! :)

12 kommenttia:

  1. Voii tosi ihana neule! Tosi söpö :)

    VastaaPoista
  2. Ihana neule! just sun tyylinen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehee kaikki mikä kimaltaa vetää vaan puoleensa!:D

      Poista
  3. Aivan ihana neule!<3 Kelpais mullekkin;)

    VastaaPoista
  4. Nätti neule kyllä! :)

    Mistä toi sun koru on joka on sulla kaulassa? Sekin HIRVEEN HIRVEEN nätti! :) Oon ehtiny kaua tuommosta paksua ja näyttävää. Toi on upee! Jos netistä tiiät et tuommonen löytyis nii vihtisikkö linkata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Koru on Guessin malli UBN12803! :) Fashionstoresta varmaan löytyy tai sitten ihan koruliikkeistä tai Guessin omista liikkeistä.

      Poista
  5. Komppaan edellä olevia, ihana neule :-)
    ps HIK !

    VastaaPoista
  6. tosi kiva neule :) !

    http://nothingisperfectbutfashion-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo neule. Kimallus näyttää niin kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on niin ihanaa, kun kaupoissa myydään niin paljon kaikkia kimaltelevia juttuja!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.