tiistai 15. tammikuuta 2013

Dear friend


Huomenta vaan kaikille! Taas lähdössä töihin päin ahkeroimaan.

Kävin eilen lapsuudenystäväni luona syömässä ja ihan uskomatonta, miten vuodet on vaan vierinyt ja nähdessämme toisemme ollaan edelleen ne samat Silja ja Eeva, jotka aina ennenkin, tosin tietysti hieman eri elämäntilanteissa, kuin ennen.:) Eevalla nimittäin on pienoinen Lilja tyttö, kohta puolitoistavuotias söpöläinen ja arvatkaa vaan kasvoiko munkin vaavikuume tällä reissulla! Oli niin ihanaa höpötellä pitkästä aikaa ja aiotaan kyllä ehdottomasti nähdä enemmän ja sovittiinkin tuossa alustavasti pienoisesta ruokailusta myös meidän huudeilla ja rennosta peli-iltamasta!
Eeva tarjoili aivan mahtavaa ruokaa, paahdettuja kasviksia, kuskusta ja patonkia ja jälkkäriksi maukkaita macaroneja! Näitä muuten en ollut koskaan ennen maistanutkaan ja nyt kyllä ymmärrän, miksi ne on niin suosittuja maailmalla!:)

Eevan blogia pääset lukemaan tästä.

Ihanan päivän jälkeen lähdettiin illalla vielä :men ja Hessun kanssa juoksulenkille Katinkuruun(7km). Käytiin edellispäivänäkin ja tehtiin vielä kahvakuula- ja vatsalihastreeni. Voin sanoa, että jalat oli aika hapoilla ton rääkin jälkeen. Tuntui ihan, että pettää kohta alta,  mutta se kaikki on vaivan arvoista! Iltapalaksi vähän kasviksia ja pähkinöitä nassuun ja sitten nukkumaan!

Mukavaa tiistaita kaikille!:)

1 kommentti:

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.