torstai 31. tammikuuta 2013

What is my name?


Eräs lukijani lähetti minulle sähköpostilla vinkkiviestiä eräästä henkilöstä, joka oli kopioinut kuviani blogistani ja esitti minua suomi24:n chatissa. Ensinnäkin iso kiitos vielä sinulle, joka ilmoitit minulle ja ilmiannoit hänet! Feikki on poistettu ja mulla helpottunut olo.:)
Tiedän, että näitä feikkejä riittää muillakin ihan riesaksi asti, mutta miten oikeesti kukaan kehtaa esittää jotain muuta, ketä oikeasti on? Tää on oikeasti muakin kohtaan aika loukkaavaa sillä joskus törmäsin sellaiseenkin, missä myös mun koirani kuvia oli kopioitu ja siinä jossain kuvatekstissä luki "nuku rauhassa rakkaani", ensinnäkin, mun koira ei ole kuollut ja toiseksi, mä en käytä minkäänlaisia treffi-chattipalstoja! Jos mut löytää jostain ihme chatista, niin se en ole minä, joten saa ilmiantaa!

Riskinsä siinä on, kun nettiin laittaa kuviaan, mutta olen pyrkinyt laittamaan jokaiseen kuvaani mun blogin vesileiman, jottei niitä käytettäisi väärin. Kohta alan laittamaan ne keskelle mun naamaa, jos joku ei ymmärrä. Muistakaa, että toisen kuvien kopioiminen ja toisena henkilönä esiintyminen on rikos.

Olen suunnitellut monet kerrat muuttavani  nickiä ja tämän bloginkin nimeä, koska jollakin tapaa Bebeh` kuulostaa todella teiniltä, mutta juurikin tällaisten asioiden vuoksi mun nickname on pysynyt internet maailmassa samana 14-vuotiaasta lähtien eli nyt 11 vuotta, enkä sitä varmaan koskaan aio enää vaihtaakaan. Joissakin esiinnyn tietysti omalla nimelläni, mutta suurimmassa osassa nick on bebeh`.

Mut löytää: Facebookista omalla nimellä, Facebookista mun blogin nimellä, Instasta bebeblog, Fashiolistalta Bebeeh, Demistä bebeh, Irc-Galleriasta bebeh`.  Sielläkään en käy, mutta en viitsi poistaakaan, koska tiedän, että mun naama löytyy muuten sieltä jonkun toisen nickin alta, koska näin on käynyt ennenkin, joten siellä se pysyy niin kauan, kuin galleria pysyy pystyssä. Sähköpostina toimii bebeh@netti.fi. Ja tietysti mun blogia voi seurata turvallisesti eri sivustoilta, kun ne kaikki johtaa mun omaan blogiin.

Tästä siis syntyi myös mun blogini nimi. Toivon, että jos törmäätte jossakin epäilyttäviin tunnuksiin mun naamalla treffipalstoilla, chateissa tai kuvakkeessa tai kenen tahansa tuttunne tai tutun bloggaajanne naamalla, joita esittää joku aivan muu henkilö, niin ilmiantakaa hänet! Kiitoksia kaikille ja inhottavasta tekstistä huolimatta oikein ihanaa torstaita! Kohta saa taas rentoutua, kun alkaa viikonloppu!:)

5 kommenttia:

 1. Voi että miten harmillista tuollainen. Hyvä, että on nyt väärinkäyttäjät saatu kiinni ainakin tällä kertaa.

  Ei mun mielestä kannata alkaa vaihtaa mitään omaa nikkiä tuollaisen takia, ole vaan se mikä olet tähänkin astin ollut!

  Mukavaa loppuviikkoa sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Reetta viestistäsi♥ ja ihanaa loppuviikkoa myös sinne! :)

   Poista
 2. Ihmiset on kyllä uskomattomia.. kerran eräs tytteli julkaisi kuvan jopa minusta ja silloisesta poikaystävästäni ikään kuin omanaan vielä "rakastan mun kultaa <3<3<3<3<3<3" kuvatekstin kera!! Siis törkeetä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! No toi on kyllä ehkä törkeyden huippu!:D Voi luoja mitä kaikkea ihmiset keksii... Sillonhan se on jo loukannut kahden ihmisen henkilöllisyyttä, kun sun entinen olis iinä kuvassa mukana!

   Poista
  2. no jeb, mun piti pari kertaa hieraista silmiä että näänkö nyt ihan oikein.. meitä mhatuu niin monenlaista sakkia tänne :D

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.