maanantai 7. tammikuuta 2013

Päivän ajatuksia


Puuh, pitkä 10h päivä töissä takanapäin ja vihdoin kotona. Meillä on töissä meneillään inventaario työn ohella, niinkuin varmaan monissa muissakin kaupanalan yrityksissä. Numerot ja helyt pyörii unissakin ja vähän on aamulla pää vielä pyörällä, mutta huomenna pitäis saada kaikki valmiiksi!

Ollaan käyty ahkerasti lenkillä, syöty terveellisesti ja tehty lihastreeniä. Mä en tuijota vaakaa, koska mun mielestä painoni on aina ollut ok. Mun ei oo koskaan ollut tarvetta laihduttamiselle. Haluan kiinteytyä ja saada takaisin ne lihakset, jotka mulla ehkä joskus on olleet. Ja esille sellasia, joita mulla ei varmaan oo koskaan ollutkaan.:D


Kun tulin kotiin, mua odotti pöydällä tällainen. oli ostanut tän mulle kahvakuulatreenejä varten. Kahvakuula on tehokas koko kehon muokkaaja. Sellasella pienellä heilautusliikkeellä saa tehtyä samanaikaisesti reidet, pepun ja alaselkää! Tehokasta! Nyt pää tyynyyn ja unille!:)


7 kommenttia:

 1. Pitäisköhän itekkin hommata kahvakuula. hmm.. :)

  VastaaPoista
 2. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja
  tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata
  toistemme blogeja?
  Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista
 3. oot niin nätti<3 :) saako kysya paljonko painat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon♥ Painan 54kg.:)Kesällä paino saattaa tippua kyllä 50, kun sillon ei tuu syötyä niin raskaasti, kuin talvella.

   Poista
 4. Kahvakuula on kyllä kätevä! Mä niin odotan että pääsen vihdoin liikkumaan kun toivun kokonaan viisurin leikkauksesta. Ensi viikkoa odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, kun haluaisi niin lähteä treenaaman, mutta ei saa yhtään rasittaa itseään ja on sellanen turhauttava olo!:D Toivon todella, että en oo tulossa lähiaikoina kipeäksi, kun motivaatiota riittäisi!

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.