maanantai 21. tammikuuta 2013

Väliaikaisasunnon sisustuspohdintoja

Käytiin Ikean reissullamme ostamassa tänne meidän tulevaan väliaikaisasuntoon pari juttua! Ja ne tietysti seuraa kiltisti perässä meidän tulevaan omakotitaloon.:)
Nyt väliaikaisasuntomme on remontti- ja muuttovalmis! Listat laitettiin seinään, olohuoneesta maalattiin tapetit valkoiseksi, eteisestä lähti tapetti pois ja se maalattiin valkoiseksi, ovien karmeihin listat sekä keittiön välitila laatoitettiin uudelleen. Makean näköinen siitä kyllä tuli ja silti aivan eri näköinen, kuin silloin, kun minä täällä asustelin. Vanha jääkaappipakastin lähtee kaatopaikalle ja tilalle tulee uusi. Onneksi, sillä joskus se oli sammunut itsestään sulattaen koko pakastimen sisällön lattialle. Hehheh...eipä silloin naurattanut.

Makuuhuoneeseen ostettiin Ikeasta Malm -lipastot ja lasilevy meikkejä ja kaikkia muita romuja varten. Sain meidän rottinkikoreista kammon, kun putsasin yksi kerta tuossa ennen joulua asuntonäyttöä varten pölyjä rottinkikorien väleistä ja satuin törkkäämään sormeni niin, että korista irtosi sentin pituinen ja 5mm leveä tikku kynteni alle ja silloin kirosin, että nuo korit lähtee NYT! Kamalia pölynkerääjiä ja vielä vaarallisiakin!
Eilen saatiin nämä koottua ja hyvältähän ne näytti, niinkuin aina.:)


Olohuoneeseen ostettiin uusi korkeakiiltoinen lack -hylly Ikeasta tietokonetta varten. Tehdään samanlainen tilaratkaisu, kuin tässä meidän nykyisessä, koska tää on pirun näppärä ja vielä tosi kivannäköinenkin! Eikä aiota irroittaa vanhaa lack- hyllyä seinästä sillä seinään jäisi vain hirveän rumat reijät. Se on sitten tulevan asunnon omistajan päätettävissä pitääkö hyllyä seinässä vai ei.


Mulla on jo selkeät visiot tulevasta sisutuksesta. Olen niistä tosi innoissani, vaikka haikein mielin ollaan lähdössä tästä nykyisestä asunnostamme. Mutta jollain tavalla muuttaminen ja uudelleen sisustaminen ovat aina niin jännää ja mielenkiintoista puuhaa.
Olohuoneeseen tarvitaan vielä uusi matto ja kattolamppu. Tulevaa lamppua ollaan jo käyty ihastelemassa Prisman lamppuosastolla. Kattovalaisin Neela valkoisella varjostimella. Ihanat kimaltelevat kristallit luovat ylellisyyden tunnetta.
Kiiltäväpintainen valkoinen Esprit Homen New Glamour -nukkamatto Askosta. Huomasin, että tähän ei varmaan jää niin hyvin karvatkaan kiinni, joten ehdotonta plussaa, kun meillä on tämä "iso valkoinen" kotona!:)

Me ollaan mietitty paljon myös meidän tulevan talon sisustusta. Varmasti ne tulevat jollain tasolla hieman muuttumaan, mutta pääpiirteittäin ollaan varmoja mitä haluamme. Teen tästä ihan erillisen postauksen, sillä ideoita riittää! :)


10 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalle nuo teidän sisustus suunnitelmat :). Me käytiin myös ikeassa ostamassa samaisia kaapistoja kun ovat niin kivoja :))

  VastaaPoista
 2. Valaiseekohan tuo Neela lamppu kuinka? oon ettiny olkkariin pitkään jotain uutta lamppua ku vanha ei valaise juurikaan mitää :( ja tuo näyttäisin iha kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tietääkseni valaisee ihan mukavasti!:-) kanstsii käydä vielä liikkeessä katsomassa siellä ne saa kuitenkin päälle?:-)

   Poista
 3. Ihanaa sisustusjuttuja! Tykkään sun sisustustyylistä ihan hirveesti, juuri sellasta haluaisin iteki omaan kämppääni :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Mulla on pian työhaastattelu kultasepänliikkessä ja olisko sulla mitään vinkkejä? :) Itse olen 'pelkkä' myyjä, eli en ole ennen ollut korujen kanssa tekemisissä. Miten nopeasti oppii kaikki ammattisanastot ym ja alkaa tuntemaan materiaalin ominaisuuksia ym ym... Jänskättää kun haluan tän työn ja monella muulla on varmasti kokemusta koruista paitsi mulla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet hyvä myyjä, niin ei tarvitse olla alan kokemusta entuudestaan, kyllä he kuitenkin sinut kouluttavat mukaan tiimiin!:)
   Entuudestaan voit tietysti vähän opiskella esim. tunnistamaan hopean ja valkokullan toisistaan ja ylipäätään vähän jalometallitietoutta. Lähinnä juurikin nuo kulta ja hopea.:) Leimoista on hyvä aloittaa (hopea 925, kulta 14ct 585 ja 18ct 750).

   Paljon onnea työhaastatteluun!! :)♥

   Poista
 5. Ihanan näköistä teillä kotona! :)
  Ootteko itse tehnyt harmaan seinän ja spottikoteloinnin? Osaatko neuvoa miten ne on tehty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon! :)
   Juu, poikaystäväni on itse remontoinut koko asunnon. Hän on käynyt rakennuspuolen, joten remppailu sujuu kivasti!:) Ensin hän rakensi tukikehikon kotelolle ja sitten laittoi kyprokkilevyistä kotelon, johon oli porattu spoteille aukot ja ennen kiinnitystä kävi sähkömies johdottamassa.:) Kotelo maalattiin vielä ennen kiinnitystä.

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.