tiistai 29. tammikuuta 2013

Paljon asiaa

Kolmen päivän vapaat kuluivat vauhdilla, mutta nautein jokaisesta hetkestä! Lauantaina juhlittiin tosiaan Tanjaa ja tapasin siellä pitkästä aikaa vanhaa ystävääni Piaa, jonka kanssa saatiin puitua asioita läpi ja nyt on sydän kevyempi. Kyllä mä sen silti jo sydämessäni tiesin, ettei me pystytä olemaan erossa toisistamme ja riidellä. Ja näin on ehdottomasti parempi. Ollaanhan me oltu ystäviä jo yli 12 vuotta! Kyllä ihmiset hieman siinä ajassa muuttuu. Toiset menee vähän eri suuntiin elämässä ja tekee erilaisia asioita, mutta tässä viimein ymmärsin sen, että vaikka me kaikki muututaan ja tehdään erilaisia valintoja elämässämme, se ei estä olemasta ystävä. Ystävyys kuitenkin ymmärtää, antaa anteeksi, rakastaa, hulluttelee, auttaa ja on samalla aaltopituudella.


Sunnuntaina meillä oli asuntonäyttö ja lähdettiin siksi aikaa kuluttamaan aikaa kirpputorille, josta itseasiassa löysin jotain kivaa! Nimittäin tämän asukuvissa näkyvän satiinimekon/paidan ja hintaa oli hurjat 4,70€.:)

Kirpparipöydillä kierrellessämme huomasin, että ainakin täällä Porissa yli puolet tavaroista oli ihan superisti ylihinnoiteltuja! Kyseessä on siis kirpputori, jonne ihmiset vievät vanhoja vaatteitaan ja vanhoja käytettyjä tavaroitaan. Siellä pyydettiin kuitenkin esimerkiksi  vanhasta kauhtuneesta nyppyisestä perus T-paidasta 10€ tai vanhasta rumasta kuluneesta kaukana antiikista olevasta nojatuolista 100€, josta minä olisin maksanut korkeintaan 0,10 senttiä, jos sitäkään, sillä yli puolet vaatteista ja tavaroista olivat kyllä ihan kaatopaikka tavaraa. Kyllä ihmisten pitäis mun mielestä hieman katsoa, mitä sinne kirpparillekaan oikein roudaa. Jos tuote on hyvin säilynyt, melkein käyttämätön, vanhaa hyvää keräilytavaraa tai muuta vastaavaa, niin silloin sitä kehtaa myydä kirpputorillakin. Mutta jos tuote on pahasti kulahtanut, reikäinen, rikki tai sellainen tavara, mitä ei vaan voi myydä käytettynä eteenpäin ja harva sellaisia edes ostaa. Jotkut jopa myy vanhoja käytettyjä alusvaatteitaan, mikä on kyllä ehkä kaiken huippu. Kuka haluaa käyttää toisen vanhoja käytettyjä alushousuja tai rintsikoita?
Tässä tapauksessa sanonta ei se ole tyhmä, ketä pyytää, vaan se, joka maksaa -sanonta ei pidä ihan paikkaansa. Jos haluaa eroon moisista romuista ja lumpuista, kannattaisi hieman katsoa, mitä niistä pyytää, sillä tuskin kovin moni on niin tyhmä, että maksaa tuollasia summia tuollaisista tavaroista. Siinäpähän sitten ihmettelevät, miksei kauppa käy ja tulee tappiota maksaessaan vuokraamaansa kirppispöytää.


Kirpparin jälkeen käytiin vielä syömässä Pizza Buffet Raxissa, koska se oli remontoitu ja näytti todella viihtyisältä ja kutsuvalta! Mun mielestä oli myös tosi kivaa, että he olivat vähän uudistaneet tarjontaansa. Oli wrappeja, erilaista salaattipöytää ja erilaisia pizza  vaihtoehtoja. Voitais mennä joskus siis uudestaankin!:)

Eilinen vietettiin kotona. Nukuttiin pitkään, syötiin hyvä aamupala, käytiin lenkillä, pelattiin Zeldaa Nintendo Wiillä ja vaan oltiin ja rentouduttiin, kun ei kerran tarvinnut tehdä mitään! Ihanaa!

19 kommenttia:

 1. Muistan joskus kuulleeni että eräs ''ekoilija'' ylisti kirpparien käytettyjä alusvaatteita :'D Mun puolesta ihmiset saa leikkiä luonnonpelastajia sun muuta yliööveriks menevää mutta alusvaatteiden kierrätys on jotain.. hiukan erilaista.

  VastaaPoista
 2. Olen itsekkin huomannut, että ihmiset tuovat alusvaatteita myytäväksi kirpparille, kuinka järjetöntä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä!:D Itse en vois kuvitellakaan vieväni saati ostavani niitä!!:D hyi!

   Poista
 3. Yääk.. Kuka käyttää toisten vanhoja alusvaatteita? :p

  VastaaPoista
 4. Mä oon kans törmänny tohon, että myydään vanhoja alusvaatteita kirpparilla! Ja se muistikuva on jääny niin pahasti mieleen, että sen takia en oikein tykkää kirppareista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha onneks kaikki ei niitä siellä myy, täytyy vaan kiertää kaukaa:D

   Poista
 5. hei miten sä saat sun nutturasta noin muhkeen? :D ku ite ku yritän tehdä niin se on semmonen säälittävän pieni :( hiukset kuitenki hiukan yli olkapäiden :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://bebeeh.blogspot.fi/2012/09/nutturavideo.html

   tossa jonkunlainen video mun nutturasta:D videolla se ei oikeen onnistu, mut helppo se oikeesti on!:D

   Poista
  2. okei.... täytyy yrittää vielä treenailla tuollain! :D

   Poista
 6. <3 <3 <3 Pimpo <3 Blöndi <3 <3 <3

  VastaaPoista
 7. Missä kirpparilla kävit porissa? Mä ainakin kun sielä vuosi sitten asuin, kävin usein superkirpparilla joka oli silloin vielä hyvä, ja jonne vietiin paljon ihan käyttämättömiä ja vielä laput kiinni olevia vaatteita & laukkuja. Suurin osa oli nuorten vaatteita ja hyvässä kunnossa, mutta nytkun kävin uudenvuoden jälkeen niin oli huonontunut ihan sikana. Paljon vähemmän ja oikeastaan vaan vanhojen ihmisten vaatteita joten en tiiä sitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin tossa Paanakedonkadun kirppiksellä!:) Muuten kiva, mut vitsi mitä roskaa ihmiset sinne laahaa:D

   Poista
 8. Mä voisin ainakin maksaa vaikka 50e, että saisin sun käytetyt alushousut! Mutta pitäisi olla tietenkin pesemättömät. Kiinnostaisiko kaupat?

  VastaaPoista
 9. Aah..Ihana LV.<3 Mikä ton hinta mahtaa olla? Ootko ostanut sen Helsingin LV:ltä?

  VastaaPoista
 10. Mä oon kanssa miettinyt tota porilaisten ylihinnottelua. Mä pistän hinnaksi sen mitä itse maksaisin siitä, enkä vie kirpparille muutenkaa ikinä mitään, minkä hinnaksi laittaisin yli 5 e. Sillei siitä tavarasta pääsee eroon ja sillä kyllä saa omat rahat takasin ja voittakin.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.