torstai 21. helmikuuta 2013

4 bloggaajan illallinen

Innostuin Oonan blogissa tähän mahtis ideaan, että neljä bloggaajaa lähtis mukaan laittamaan ruokaa, niin kuin neljän tähden illallinen -tv sarjassa! Kokkailtais toisillemme ateriat ja ne sitten pisteytettäis tunnelman kera ja esiteltäisiin tietysti jokainen omissa blogeissamme ja mikä parasta, tutustuttaisiin!:) Mun mielestä tää oli aivan mahtava idea! Ei tarvitse olla mikään huippu kokki, vaan ideana on vaan pitää hauskaa, syödä hyvin ja tutustua!:)


Nyt kysyisinkin, että olisiko täällä Porissa päin asustavilla kiinnostusta lähteä mukaan tällaiseen?

Rohkeasti vaan!:)

30 kommenttia:

 1. Voi vitsi vähänkö kiva idea! :) Olis huippua osallistua, mutta välimatkat on vähän turhan pitkät :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, mut me voidaan kyllä järjestää ehdottomasti muukin tapaaminen!!:) Vielä kun saisi aikaiseksi ja löytyis joku sopiva ajankohta!:)

   Poista
  2. Tää olis muuten ihan huippu, mutta oon a) tosi huono tekeen ruokaa, b) kamalan nirso ja c)asun Tampereella! Mutta joku muu tapaaminen olis kyllä mahtava!

   Poista
  3. Vois kyllä järjestää jonkinlaista bloggaajien miittiä!:)

   Poista
 2. Hitsit, tuohan on mahtava idea. Harmi vaan etten oo kyl yhtään mikää kokkailija. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei haittaa yhtään! En mäkään mikään huippukokki oo!:)Se olis vaan just hauskaa, että millaisia luomuksia oikein saa aikaan!:D Ja tärkeintä on, että on hauskaa!:)

   Poista
 3. Voi vitsit mikä mukava idea. :) Tällänen ois tosi kiva mutta Turusta, Poriin on hiukan matkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä:( Mutta sellaista miittiä pitäis ehdottomasti järkätä!:)

   Poista
 4. Hitto kun en bloggaa, enkä asu porissa :D Sillä vaikutat niin samantyyliseltä kuin minä ja suhun olis ihana tutustua! :) Luen ja oon lukenu sun blogias niin pitkään kun se on ollutkin, ja mielessä on hiipinyt kyllä ajatus oman blogin alottamisesta. Olet ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihana, kiitos paljon viestistäsi!♥ Otti ihan sydämestä, kun luin tämän!:)
  Ja voihan sitä muutenkin tehdä jonkinlaista tapaamista ja tutustua!:)

  VastaaPoista
 6. Hei, aivanmahtis idea! :) Mielenkiinnolla odottelen josko pääsisi täältä lukemaan idean myös toteutuneen! Harmi kun itse en asu Porin lähellä, olisin kyllä yllytyhulluna ollut heti mukana...onnettomilla kokkaudtaidoillani ;)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihana idea ja minäkin osallistuisin ilomielin mutta matkaa on niin paljon :(( asun Raahessa, kukaan tuskin tietää missä tällainen paikka on :D meiltä Ouluun reilut 70km :) kuitenkin, ois ollu niin ihana tutustua sinuun ihan kunnolla oikeesti, jotenkin vaikutat niin samanlaiselta kuin minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun asutaan niin kaukana!:( Olisi kyllä niin ihana tutustua samanhenkisiin ihmisiin!:) Mutta jos sellainen miitti joskus järjestettäisiin, niin olisi kiva, jos pääsisit mukaan!:)

   Poista
 8. Ihana idea, itsekin olen miettinyt että olisi hauskaa tehdä jotain muiden bloggaajien kanssa, joku tällainen olisi just hyvä! Hitsi kun on kaukana!!

  Minna.K

  VastaaPoista
 9. Mulla ei olis poriin ku se 60km mut en omista autoo ja ehkä matka on liian pitkä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mööh, vitsi kun kiinnostuneita olisi, mutta asutaan niin kaukana:(

   Poista
 10. Ite asun vielä pienessä yksiössä Porissa, mutta huhtikuun/toukokuun vaihteesta eteenpäin Harjavallassa isommassa kaksiossa mihin saan jopa ruokapöydän järkevästi mahtumaan! Oisin tosi kiinnostunut tästä koska ruuanlaitto on ihan mahtavaa ja uudet ihmiset myös :> ! Pistä viestiä jos tää idea tästä kehittyy vielä :) sini.koivunen@hotmail.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa!:) Kyllä mä luulen ,että joku porukka saadaan kasaan ja nyt kun mekin ollaan tekemässä muuttoa, niin sen jälkeen vois ajatella.:) Ollaan yhteyksissä!

   Poista
 11. Voisin aatella lähteväni mukaan :). Oon kyl aivan p***a kokki mut se ei varmaa paljoo haittaa :D

  VastaaPoista
 12. Jos tutut huolitaan, mäkin voisin lähteä mukaan! :)

  VastaaPoista
 13. Hei aivan mahtava idea! :) Itse asun nyt Porissa tosin pienessä yksiössä ja bloggailen oikeastaan tämän mun vaihtoaikani ajan, mutta ois silti kiva kyllä osallistua! :) tosin palaan Poriin vasta huhtikuussa :/ Mutta jos suinkin tälläinen onnistuu, niin olis ihana tutustua uusiin ihmisiin, koska Porista en niin paljon ihmisiä kuitenkaan tunne :)

  -Essi

  VastaaPoista
 14. Voi vitsit miten ihana idea ja kiinnostavia postauksia tulis kanssa ! Toivottavasti toteutuu! :)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa, että niin moni on innostunut!:) Tätä vois tosiaan alkaa nyt suunnittelemaan ja huhtikuu kuulostaa tosi hyvältä nyt, kun mekin ollaan muutettu ja tavarat vielä vähän rempallaan, niin jos vaikka sillon olis kaikki kondiksessa!:D

  VastaaPoista
 16. Minä täällä voisin olla kiinnostunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!:) Täytyy alkaa nyt tosissaan pistää tällaista alulle!

   Poista
 17. Hei mahtava idea! ja sit jokanen menis just sen luo kylään joka kokkaa sillä kertaa, vai? Mä oon ainakin ihan messissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tää pitäis kyllä ehdottomasti toteuttaa!:))

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.