tiistai 19. helmikuuta 2013

Shiny star


Ohoh, tulipas tosta yhdestä kuvasta iso, no näette ainakin päivän asua paremmin?:) Tänään päällä mustaa kullanvärisillä yksityiskohdilla. Vyö on H&M:n kevät uutuus ja tykkään kovasti, kun sitä voi yhdistellä moneen asuun, esim takin päälle. Kaulakoru on Guessin, vähän erikoisempaa tähti mallistoa. En kauheasti tykännyt tästä korusta, mutta tämän asun kanssa se sopii tosi kivasti ja taas pätee se, että korut ovat aivan erinäköisiä, kun ne pukee päälle!
Mulle tuli jollain tavalla tästä asusta mieleen Michael Monroe!:D


Muhun on hirveästi kolahtanut tää kullan väri. En oo ennen siitä tykännyt, mutta nyt on tullut niin kivoja kullanvärisiä asusteita ja vaatteita kauppoihin, että ne on vaan iskenyt! Punakullan väri on myös nyt in, mutta itse en oo ihan vielä ottanut sitä omakseni. Kivan näköisiä kelloja kyllä löytyisi, joten ei varmaan kovin kauaa mene, kun hurahdan yhtä pahasti siihenkin väriin!:)

11 kommenttia:

 1. Ihana tuo vyö!:) Oon kans hurahtanut ihan kultaan, ennen vannoin etten ikinä käytä kultaisia juttuja mutta nyt sitä löytyy jo laukuista, housujen yksityiskohdista ja kaikista koruista:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä!:D Ennen sitä jotenkin ajatteli, että kulta on vanhojen ihmisten väri, mutta eipä ole enää!

   Poista
 2. Tähtikoru on kyllä kovin ihana :)

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo musta paita on?

  -Jenni

  VastaaPoista
 4. saatko muuten "lainata" koruja töistä tai pitää niitä työvuoron aikana? tuli vaan mieleen tällainen :D ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töiden aikana saa laittaa päiväksi jotain korua kaulaan, kun onhan korut myyvempiä, kun ne näkee ihmisen päällä ja erilaisten vaatteiden kanssa.:)

   Poista
 5. Toi vyö näyttää tosi kivalta :) Muutenkin tykkäilen tästä sun blogistas sen verran et taidanpa liittyä lukijaksi ;) Ps. Toi luistelupostaus on ihana ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana kaulakoru ja kiva kokonaisuus muutenkin :)

  ♥: jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.