tiistai 19. helmikuuta 2013

Vaatekirppistelyä

Eilen tosiaan vietettiin kavereiden kanssa aikaa meillä vaihtokirppiksen parissa ja vähän niinkuin huutokaupan tavoin esiteltiin aina vuorollamme omia vaatteitamme!:) Oli ihan super hauskaa ja kaikki meistä löysivät jotain kivaa itselleen ja pääsi myös eroon omistaan! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tällasta tapaa kierrättää vaatteita! 

Tein tytöille myös vähän purtavaa: wrappirullia, snack-tikkuja, joissa oli tuore basilikan lehti, mozarella juustoa ja kirsikkatomaatti sekä jälkkäriksi itsetehtyä valkosuklaamoussea.:)


Itselleni mukaan tarttui koruja, tummansiniset shortsit, punaiset Nellyn housut, villa hiuspanta sekä sellainen valkoinen talvitakki, joka pääsikin heti käyttöön, kun lähdettiin vielä kaupungille kiertelemään ja Amarilloon.:)


Amarillossa söimme viiteen pekkaan jäätelöannoksen, mikä olikin juuri sopivan kokoinen. Yksin tota ei todellakaan olisi jaksanut syödä!:D Aika kului niin nopeasti, ettei oikein kerennyt tajuamaankaan! Tytöt tulivat meille 12 aikaan ja puoli kuusi lähdettiin kotio. Ihana päivä!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.