maanantai 25. helmikuuta 2013

Jipii!

Uuh, iihhanaa! Saatiin viikonloppuna meidän asunto myytyä ja nyt ollaan taas askeleen lähempänä unelmaa, eli omakotitalon rakentamista! Ollaan pakattu jo vauhdilla tavaroita laatikoihin ja roudattu tonne toiseen asuntoon eli pääsee vähän taas sisustuspuuhiin.:)


Kohta alkaakin tulla vähän enemmän postauksia tulevasta talosta, sisutusunelmista, pohdintoja pintamateriaaleista ja muista rakentamiseen liittyvästä! Mutta älkää huolestuko, postaan varmasti muistakin asioista samalla tavalla, kuin ennen, ettei tästä mitään rakennusblogia sentään pääse syntymään, vaikka intohimonani onkin sisustus ja tullaan viettämään varmaan sainakin seuraavat kaksi vuotta rakentamisen parissa.:)


Eilinen ilta vietettiin suunnittelemisen merkeissä ja ollaan molemmat niin innoissamme! Se on niin ihanaa, kun molemmilla menee ajatukset yksiin eikä tarvitse kinata mistään, kun toinen haluaa sitä ja toinen tätä. Molemmilla on samanlainen ajatusmaailma ja innostutaan aina, kun toinen on keksinyt jotain uutta!:) Pikkuhiljaa edetään ja omalla vauhdillamme, vaikka toivoisinkin tietenkin talon olevan jo valmis.;)

10 kommenttia:

 1. Oih kuullostaa aivan ihanalta! Itselläkn kauhea muutto ja sisustus into (: Onnea uuteen kotiin ja siihen tulevaan ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea suunnitteluihin ja valmisteluihin! Oli niin ihana lukea innostustasi tästä nykyisestä asunnosta ja uskon että omakotitalon suunnittelujutuista on vielä ihanempi lukea! :) Paljon onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onneksi olkoon!! Ite toivon, että oltaisiin poikaystävän kanssa jo 4-5 vuotta vanhempia ja olisi säästössä sen verran rahaa, että voitaisiin myös alkaa rakentamaan/ostaa oma talo! Rakastan sisustamista ja kaikkea siihen liittyvää, usein itekkin haaveilen blogissani kaikista sihen liittyvistä jutuista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika nopsaan menee ja nyt voi jo hyvissä ajoin alkaa suunnittelemaan sitä unelmien taloa!;):)

   Poista
 4. Onneks olkoon! :)
  Oi että niitä ihania sisustus ja taloprojektipostauksia siis odotellessa! :)
  Kauankos teillä kerkes olee myynnissä tuo ihana kämppänne?
  - Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kolme kuukautta meni asunnon myynnissä. Joulu kyllä vähän hidasti menoa, mutta meillä ei ollut onneksi mikään kiire asian kanssa.:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.