keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vilan kassi osa 1.


Availempa nyt hieman Vila kassini sisältöä tänne bloginkin puolelle, kun sitä ollaan jo kovin toivottu.:) Voisin tosiaan esitellä kaikki yksitellen pienemmissä potauksissa, että asutkin tulee sitten kivammin esille!

Tässä asussa isken kolme kärpästä yhdellä iskulla, eli esittelyssä vaaleat farkut, vaaleanpunainen clutch/lompakko panssariketju yksityiskohdilla sekä musta läpinäkyvä toppi.

Mulla ei ole pitkään aikaan ollut näin mukavia housuja jalassa, jos ei oteta lukuun legginsejä. Kyseessä on siis Vilan Object -merkkiset farkut. Nää farkut istuu päälle ihan mielettömän hyvin, ei roiku eikä purista mistään! Ainakin mun omaa vartalotyyppiä nämä housut suorastaan hyväilee!:) Näitä oli tummemmissakin väreissä, mutta halusin vaihteeksi vaaleat farkut, kun vanhat oli, krhm, jääneet pieniksi. Ja vaaleat farkut sopii kivasti nyt kun on kevät aika!:)

Vaaleanpunainen clutch/lompakko on ihanan hempeä piristys asuun:)


14 kommenttia:

  1. Nätti banneri, ihastuin <3 Tykästyin myös tohon vaaleanpunaiseen lompakkoon! :)

    VastaaPoista
  2. Ai että miten ihania vaatteita ja clutch myös! lovelovelove

    VastaaPoista
  3. Niin ihanat hiukset taas sulla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, vaikka ne on ihan räjähtäneet tossa.:D ♥

      Poista
  4. Ihana yhdistelmä, mutta rehellisesti sanottuna noissa housuissa on takataskut vähän väärässä kohdassa sun vartalolle. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo takataskut olivat tosiaan vähän kauempana toisistaan verrattuna muihin malleihin, mutta ei ne mun mielestä ihan niin hirveältä näytä!:) Se, että ne on niin mahtavat jalassa korvaa kyllä pienet virheet.;)

      Poista
    2. Ano varmaan tarkoitti, että taskut ovat liian ylhäällä, tai ainakin minulla pisti se heti silmään! :)

      Poista
  5. Heippa Silja!
    Sulla on tosi raikas blogi ja oot nätti tyttö :) Mun on kuitenkin pakko myöntää, että tän blogin lukemista vaikeuttaa hirveästi se, ettet osaa kirjoittaa (liian) monia sanoja oikeaoppisesti :( Blogin laatu paranisi huomattavasti, jos viitsisit vähän panostaa oikeinkirjoitukseen! Tsemppiä kuitenkin kevääseen, vaikutat kivalta ihmiseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti palautteesta.:)

      Olen yrittänyt käydä tekstit läpi, mutta valitettavasti aina en löydä korjattavia osia. Sekin, että kirjoitan puolet puhetyylillä vaikuttaa paljon tekstin oikeinkirjoitukseen.:/ Olen pahoillani, jos ne häiritsevät paljon. Korjaan ne, mitkä huomaan.

      Poista
  6. Kiitos kivasta blogista, jota olen seurannut jo ainakin reilun vuoden verran, ellen sitten jo kaksi. :) Etenkin sisustus aiheiset kirjoitukset ovat mieleeni. Vinkkinä, että Object on ihan oma merkkinsä. Vila on ottanut vain kyseistä merkkiä valikoimiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana itsellesi♥ Ihana kuulla, että tykkäät lueskella juttujani:) Sisustusjuttuja tulee varmasti kohta lisää!:)

      Poista
  7. Tosi seksyt farkut! Peppu näyttää ihkulta!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.