lauantai 16. huhtikuuta 2016

Because I`m happy !

201615
Nukuin aamulla toosi pitkään ja mun oli oikeesti vaikeeta nousta sängystä, kun vieläkin väsytti niin paljon! Mulla on ollut tosi raskas työviikko takana ja tänään on ollut onneksi vapaata. Mulla ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa tälle päivälle ja siinä aamupalaa syödessäni Tiina rakas pisti viestiä, että on tulossa Poriin ja että nähtäiskö. Melkein siltä istumalta aloin pistään vaatetta päälle ja laittautumaan, sillä kello oli jo sen verran, että kohta piti jo lähteä!
Mä en ollut nähnyt Tiinaa pitkään aikaan, sillä hän muutti Turkuun opiskelujen perässä ja nyt oli niin kiva päästä taas kunnolla höpöttelemään!

Me oltiin ihan vahingossa pukeuduttu Tiinan kanssa lähen samanlaisiin vaatteisiin ja kaupungilla kierrellessämme tosi moni ihminen tuli sanomaan, miten ihanan vaaleat ja keväiset vaatteet meillä on päällä!:) Oli tosi ihanasti ja kivasti sanottu.
jäde IMG_1399
Me korkattiin kevään ekat jätskit Minetti jätskipaikassa, kun toinen jädepaikka oli jonoksi asti täynnä väkeä, ettei sinne olisi päässyt edes istumaan.  Mä en ollut koskaan ennen käynyt tässä paikassa, joten oli ihan kiva kokeilla tarjontaa. Paikka oli tosi nätti ja viihtyisä ja istumapaikkojakin löytyi kivasti. Mä otin vaahtokarkin ja kiivin makuiset pallerot, mutta toi kiivi oli ihan kauheeta.. Jätin sen suosiolla sivuun, mutta onneks makeakiintiö tuli ihan täyteen tosta yhdestäkin pallosta!
201617
IMG_1396

 IMG_1414 
Ihmisiä oli tosi paljon liikkeellä, sillä ulkona oli ihan törkeen upea ja lämmin ilma! Oli niin kiva, kun ulkona tarkeni hyvin vähän kevyemmillä vaatteilla. Mulla oli päällä mun uusi keväisempi takkini Ellokselta sekä ihana crossbody mallinen MK laukkuni. Ostin tämän ihanuuden kyllä itseasiassa jo neljä kuukautta sitten ja tähän asti se on odottanut kiltisti vaatekaappini hyllyllä keväisempiä kelejä. Kyseessä on malli Michael Michael Kors Jet set.

Mulla ei ole ollut oikein koskaan tämän kokoista pikkulaukkua käytössä ja välillä esimerkiksi just shoppaillessa on ollut tosi raskasta laahata perässä isoa laukkua, mikä tuntuu pitkän päivän päätteeksi, kuin siellä olisi mukana tiiliskiviä. Tykkään kovasti siis tämän laukun koosta. Laukku on kivan kompakti. Sinne mahtuu kaikki perus tarvittava; avaimet, puhelin, kortit, sekä huulikiilto tai pieni puuteri. Kuosi on mielestäni ihanan vaalea ja sopii mielestäni täydellisesti kevääseen ja kesään.
IMG_1415
 IMG_1417
Me kierreltiin kaupungilla aika kauan ja huomattiin jossain vaiheessa, että meidän vatsat kurnii jo aika kovaäänisesti, joten päätettiin käydä vielä syömässä Amarillossa. Aika kului ihan hirveän nopeasti, niinkuin aina, kun on hauskaa ja syömisen jälkeen oli aika lähteä kotia päin.:) Mun piti vielä lähteä lenkille sulattelemaan tätä Amarillon annosta, mutta nyt ilma näyttää muuttuneen ja meillä ainakin sataa vettä.:( höh. Mutta kaikenkaikkiaan aivan ihana päivä ollut takana! Mä oon niin ilonen, että Tiina otti tänään yhteyttä, muuten olisin varmaan maannut sohvalla lahnana koko päivän!
IMG_1425

14 kommenttia:

  1. Ihanan hauska yhteensattuma, kun pukeuduitte melkein samalla tavalla :) Siinä huomaa aina, että kenen kanssa klikkaa todella hyvin, kun sattumalta ulkonäkökin muistuttaa toisiaan :3 Ihanan pirteä postaus, hyvää kevättä !

    http://janitakristina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmilla oli kyllä hymy korvissa, kun nähtiin toistemme vaatetus!:D Kiitos paljon ja ihanaa kevättä sinulle myös!:)

      Poista
  2. Vautsi miten tyylikkäänä oot taas ollu! :) ihania kuvia :) vitsit kuinka lyhkäseltä näytät xD söpöö :) kuinka pitkä oot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanainen!:) Mä oon 159cm pätkä, toimin Tiinan kainalokeppinä.:D

      Poista
    2. Heh :D onko sulla ja sun miehellä paljon pituuseroo :D ?

      Poista
    3. 21cm pituuseroa, sovin hyvin kainaloon!😊💕

      Poista
  3. Kiva nähdä kuvissa tuttuja paikkoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuten hauska katsella kuvia, joissa maisema on tuttu!:) Sitä katsoo kuvaa ihan eri tavallakin, kun pystyy ajattelemaan itsensä siihen kohtaan!

      Poista
  4. Hyvältä näyttää! Rupeskin heti tekeen mieli jätskiä :) Hei haluan ihan vaan vinkata, että tämmönen hyvinvointiviikonloppu olisi toukokuussa Suomessa Tampereen lähellä, sua voisi kiinnostaa?
    http://goodboost.net/events/bootcamp_finland/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiva kuulla!:) Nyt vaan jäätelöostoksille! Mä niin odotan, että jäätelökioskit aukeaa ja saa ostettua niitä perinteisiä pallotuutteja! nams
      Ja kiitos vinkistä, täytyypä käydä tutustumassa vähän paremmin!

      Poista
  5. Onko totta että olette pipsan kanssa riidoissa koska et pidä siitä että pipsa valehtelee asioita kuten esm. laihdutuksesta?

    VastaaPoista
  6. Ei todellakaan pidä paikkaansa. Näin tämän kyseisen keskustelun, enkä voi kuin vain ihmetellä, miten sairasta on keksiä ja levittää tollasia juttuja mitkä ei pidä paikkaansa. Pipsa on hieno ihminen ja joku nyt ilmeisesti haluaa tuhota meidän välit valheilla.😕

    VastaaPoista
  7. Heii, aivan ihanat keväiset asut molemmilla. Näiden kuvien innoittamana menin ja ostin saman sävyisen bleiserin kun teidän takit. Ja itsellä sama juttu. Pituus 160cm ja pienempi oon yleensä kun moni kaverini. ;)
    Ja hieno päivä ollut siulla.
    Ps. Joku näyttää haluavan tehdä siulle kiusaa noiden kommenttien perusteella. Mutta älä välitä ja jätä vaikka julkaisematta jos vaikka tulevatkin vaan yhdeltä ja samalta ihmiseltä.
    T: Helmi10

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii miten ihana kuulla, hih!:)♥♥ Tollanen hempeä vaaleanpunainen on kyllä niin keväinen kaunis väri.

      Joo en voi ymmärtää, miten tuollaisia ilkeitä ihmisiä voi olla olemassa.:( Kun täytyy levitellä pitkin nettiä asioita, mitkä ei todellakaan pidä paikkaansa. Toivon, että joskus löytävät edestään. Kiitos tsemppauksesta ♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.