lauantai 9. helmikuuta 2013

Bikini

Kevät tekee pikkuhiljaa tuloaan ja monet katselevat innoissaan jo kesälle uusia makeita biksuja! Sain uudelta yhteistyökumppaniltani DiVissimalta tarjouksen valkata itselleni mitkä tahansa biksut heidän sivuiltaan ja hieman esitellä heidän valikoimaansa omista lemppareistani!

Mulla oli vaikeuksia valita niistä kaikista, koska kaikki olivat niin ihania ja kivan värisiä, mutta päädyin hieman klassisempaan malliin, neon pinkissä värissä tietenkin.:)
Tulevan kesän bikinimuoti on pikkuisen rohkeampaa, eli paljasta pintaa näkyy enemmän ja muotoja halutaan saada näkyville enemmän. Minä en kuitenkaan oo ihan niin rohkea, että valitsisin string mallisen alaosan rannalle, mutta tämä Monica Portofino malli oli tosi kiva, kun se ei paljasta ihan kaikkea, mutta näyttää silti tosi kivalta!;)

Eilen kuriiri toi postipakettini ja sisältä löytyi aivan valloittavan ihanat pinkit bikinit kesäksi!
Bikinit istuvat ihan täydellisesti! Ne suoraan sanoen myötäilevät ihanasti muotoja ja tuovat juuri ne parhaimmat puolet vartalosta esiin! Pepusta en viitsinyt laittaa kuvaa tänne nettiin, kun se tuntui vähän härskiltä, mutta ne todellakin istuvat ja näyttävät juuri tuolta, kuin lupaavat kuvissakin!
Materiaali on todella laadukasta ja vahvaa kangasta, eikä ole pelkoa läpinäkyvyydestä kankaan kastuessakaan. En saanut taltioitua tuota ihanaa neon pinkkiä väriä omiin kuviini, mutta nämä tosiaan oikein kirkuvat pinkkinä! Ihanat!

Biksujen hinnatkaan ei todellakaan olleet mun mielestä pahoja, vaan just sellasia kivan hintasia, että vois hyvin ostaa kolmet, kun jossain kaupassa sais vain ne yhdet. Tälläkin hetkellä monet Lingerie ja Bikini Divissiman tuotteet ovat alennuksessa jopa -30% vielä muutaman viikon ajan, joten kantsii ehdottomasti käydä noukkimassa parhaat päältä!


Tässä hieman omia lemppareitani:
Ihanaa pitsimäistä kangasta, hohtavaa hopeeta, rentoja hot pants malleja, rantahameita...



7 kommenttia:

  1. Onko koot pieniä? Onko liian törkeä kysymys, jos kysyn mitä kokoa alaosasi on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koot on tosi pieniä ja sen takia mäkin otin yläosaksi koon S ja alaosaksi M ja ne on sopivat! :)

      Poista
  2. Aivan liian paljastavan törkeitä nuo osa :s Nuo sun on tuommoset suhkot normaalit vielä :) Toivottavasti kukaan ei oikeasti käytä noita string tyylisiä alaosia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en mäkään ihan noin mini bikineitä ehkä laittaisi, että pakarat vilkkuu, mutta esimerkiksi nuo shortsimallit ja nämä mitkä itse otin ovat tosi ihanat!:)

      Poista
  3. Moido!!

    Aww oon ihan ihastunu sun blogiin, sun tyyliin, koiraan ja kaikkeen! :) Minulle heräsi kysymys, että mistä ostat pääosin noita sun ihania vaatteita ja asusteita?

    -JennaKatri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitoksia paljon ihanasta kommentistasi❤
      Ostan vaatteeni milloin mistäkin.:) mm. ihan Prisman naistenvaateosastolta tulee bongailtua kivan näkösiä vaatteita! :) Lemppari kauppoja ovat mm. H&M, GT, Zara, Sunny`s, Seppälä, VeroModa ja Vila. Ja tietysti kaikenmaailman nettikaupat, jotka ovat heikkouteni.;)

      Poista
  4. Wow ihanan värisiä bikineitä! Vaikka ne ovatkin vähän rohkeita, niin eikö mahdollisimman pienet rusketusrajat olekkin idea kesällä?? :)
    Huomasin, että Divissimalla on paljon tarjouksia sivulla...

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.