sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus 2013

Mitenkäs teidän juhannus meni? Toivottavasti kaikilla meni mukavasti ja oli hauskaa!:) Täällä meni aivan loistavasti, niinkuin arvata saattaa.:) Tässä vähän kaikenmakuista matskua siitä, miltä meidän juhannus näytti!
Juhannus sää suosi kerrankin ja saimme nauttia auringosta ja lämpimästä ilmasta koko perjantaipäivän! Loikoiltiin laiturilla, rapsuteltiin Hessua ja vähän tanssittiinkin:

Meillä oli mukana laivalta ostamamme Girl -minipullot, joista muuten oon kuullut pelkkää pahaa, mutta me tykättiin tästä juomasta tosi paljon!:) Etiketissä lukee, että voi kokeilla esim. kuohuviinin kanssa ja sehän sopi oikein mainiosti!

Juhannus asuna mulla toimi uusi, VeroModasta ostettu leopardikuosinen tunikamekko ja tää oli just ihanan rento vaate, kun mikään ei kiristänyt tai puristanut mistään!:)

Istuskeltiin laiturilla, juotiin juhannusjuomaa, syötiin kepakoita, otettiin hölmöjä kuvia ja videoita, naurettiin vatsamme kipeäksi, kuunneltiin kesäbiisejä, halittiin Hessua ja nautittiin mielettömän lämpimästä kesäsäästä.
 
Meillä oli hauskaa, älkää ottako liian vakavasti.:D

Aika meni hurjaa vauhtia ja pojat rakentelemaan ja sytyttelemään kokkoa. Me lähdettiin Anskun kanssa saunaan ja kun kello oli kaksitoista yöllä, me istuttiin laiturilla ja katteltiin roihuavaa juhannuskokkoa! Oli tosi tunnelmallista, kun kaikissa mökkisaarissa näkyi pienenpieniä kokkoja ympärillä!
Pojat oli tehnyt tosiaan rosvopaistia, joka oli kypsynyt viisi tuntia kuopassaan ja maisteltiin sitä vielä yöllä patongin kera. Oli todella hyvää ja sen monen tunnin arvoista!:)


Aamulla rakennettiin meille herkkuaamiainen päivän koitoksia varten. Ulkona mylvi ihan kauhea myrskytuuli, mikä teki ilmasta vähän vilpoisan ja teki haastavaksi laiturilla oleilemisen, kun kaikki lensi tuulen mukana ympäri saarta. Siksi me vietettiinkin suuri osa ajastamme sisätiloissa, mikä vähän kyllä harmitti.:/
Lämmiteltiin saunaa ja pojat oli heittäneet saunahunajaa kiukaaseen, kun eivät olleet lukeneet tuoteselostetta, ettei sitä suinkaan oltu tarkoitettu kiukaalle, vaan vartalolle. Saunassa siis tuoksui kärvähtänyt hunaja.:D

Päivälliseksi meillä oli juhannuksen herkkuruokaa, pihviä, uusiaperunoita, sipulivoikastiketta ja sillisuttua Jokainen suullinen maistui niin kesältä!

Pienen ruokalevon jälkeen paistettiin lettuja ja jatkettiin mustikkashoteilla..

Lauantai-illasta ei napsittukaan kauheasti kuvia. Katseltiin kauhuelokuvia yömyöhään asti Netflixistä ja Viaplaysta eikä uskallettu lähteä edes vessassa käymään yksinään vaan toisen oli pakko tulla mukaan, ettei mistään pusikosta vaan hyökännyt mikään pelottava saarimurhaaja!:D
Nukuttiin "pitkät" yöunet ja sitten koittikin aika alka pakkailemaan ja siivoilemaan mökkiä.
Aivan ihana juhannus ja parhaassa seurassa. Me jo tässä puhuttiin, että kun viihdytään niin hyvin tässä porukassa, niin täytyy taas alkaa suunnittelemaan jotain uutta tapaamista mahdollisimman pian!:)

Nyt kohta untenmaille, jotta selviydytään huomenaamulla sägynystä ylös ja töihin!:)

20 kommenttia:

  1. Just tommoset ei niin vakavasti jutut on parhaita! Kiva kattoa ja lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen niin samaa mieltä!:) Elämä on paljon hauskempaa, kun ei ota kaikkia niin vakavasti!:)

      Poista
  2. Ihana toi sun ja Anniinan video!! :D Ootte huippuja.♥

    VastaaPoista
  3. ihan mahtava video! tällasia lisää hahah, tosi kivannäkönen juhannus teil kyl oli:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei varmasti jäänyt viimeiseksi videoksi!;) :D ♥

      Poista
  4. Täytyy kans yhtyä muihin kommentoijiin, LOISTAVA VIDEO!:D
    Ihanan kesäinen postaus=)

    VastaaPoista
  5. Missä päin teiän mökki on? :)

    VastaaPoista
  6. Voi että, ootte nii ihania tolla videolla :'D

    VastaaPoista
  7. Haha ihan huippu video! :D Ja ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Vähän jännitti alussa julkistaa toi video, mutta ihana kuulla, että tykkäsitte♥

      Poista
  8. Teidän juhannus näyttää kyllä niin ihanalta! :)

    VastaaPoista
  9. Millä teet noita " liikkuvia kuvia" ? :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.