tiistai 11. kesäkuuta 2013

Pelastusliivejä ei oo mukana, kun on kohteena rakkauden satama

Paita - Prisma, Shortsit - H&M, Kengät - Prisma, Kaulakoru - Itsetehty
Haha, löydettiin poikaystäväni kanssa tollanen pelastusrengas mun porukoiden autotallista ja päätettiin napsaista sen kanssa kuvat, kun sattui sopimaan niin loistavasti mukaan merihenkiseen asuuni!:D

Huomenna mulla on se ihanakamala hammaslääkäriaika ja vähän jännittää, mutta ei niin paljon!  Kiitos paljon teille kaikille, jotka kerroitte omia kokemuksianne, tuntemuksianne ja tsemppasitte mua.Nyt ei oikeesti oo ihan niin hirveä jännitys, kuin alussa, kun vähän tietää, mitä tapahtuu. Tuun sitte kertomaan, että miltä se musta tuntui, jos se viisaudenhammas nyt päätetään huomenna repiä irti.:D

Juhannuksena aiotaan skipata Himos ja lähteä ihan pienellä porukalla meidän mökille rentoutumaan. Tehdään hyvää ruokaa, juodaan kuplivaa, sytytetään juhannuskokko, nautitaan tunnelmasta ja pelataan vähän pelejä. Musta on kai tullut oikeasti vanha, kun en jaksa innostua mistään baareilusta tai festareista enää. Tai no, mä en ole oikeastaan koskaan ollutkaan sellaista tyyppiä. Joskus on kiva käydä tuulettumassa ja mitä harvemmin käy esim. yökerhoissa, sen hauskempi reissu tulee! Tykkään enemmän juhlia hyvässä porukassa ja tehdä kaikenlaisia reissuja ja retkiä!

Meille tulee juhannuksena poikaystäväni kanssa kaksi vuotta täyteen ja mä haluaisin keksiä jotain kivaa..:) Mietein aluksi kelloa, mutta sen taidan antaa vasta hänen syntymäpäivänään. Haluaisin jotain sellaista, mikä jää mieleen. Jos omat perusarvot antaisivat periksi, kosisin häntä, mutta kyllä mä haluan, että se on mies, joka kosii ja onneksi hänkin haluaa! Saisin siis mitä todennäköisemmin pakit sen takia, joten se on pois suljettu.:D Olisko teillä antaa jotain vinkkejä?:) Ihanaa tiistaipäivää!



24 kommenttia:

  1. Tykkään sun kaulakorusta ihan mielettömästi! Joskus bongasin jonkun vastaavan ohjeen pinterestistä tms. mutta hukkasin sen.
    Ohjetta kehiin! :)

    Ja apua, kosinta olis aika hurja! Vaikkakin ihana. Vuosipäivälahja voi olla mun mielestä myös päivä yhdessä, herkkukori ja vaikka polaroidi, jolla napsia kuvia päivästä. Vähän erilaista! Ainakin itsestäni tuntuu, että kun on monta vuotta jo seurustellut ja kaikkea (kellot, korut, etc. on jo) niin tuollaiset pienet jututkin ovat kivoja ja toimivia. (vanhuus vissiin täälläkin jo..) :D

    http://minna-karoliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon.:) Voisin tehdä ohjeen seuraavalla kerralla, kun ajattelin tehdä tummansinisestä köydestä samanlaisen!:)

      Ja hei toi herkkupiknik kuulostaa tosi kivalta!:) Just sellanen hetki yhdessä, jonka muistais aina♥

      Poista
  2. Tosi ihana asu! :) tuo on kyllä totta, että mitä harvemmin käy baarissa niin sen hauskempaa. Oi tuo kosinta olisi tosi siisti mutta olen samaa mieltä, että miehen tehtävä :D joku yhteinen pieni reissu tai jokin esine mikä varmasti muistuttaa aina kuinka tärkeä hän on sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Juu ja kun kysyin hänen mielipidettään vielä leikilläni niin häneltä tuli jyrkkä ei.:D haha, kyllä se kosinta miehen tehtävä on!:)
      Jotakin ihanaa täytyy kyllä keksiä.♥

      Poista
  3. Elämyslahjoilla on kivoja vaihtoehtoja, sieltä oon miettinyt iteki hankkivani poikaystävälle jotain :) Piti hankkia jo 20-vuotislahjaks, mutta ehkä ostanki vasta sit syksyllä, ku pääsee armeijasta :)

    VastaaPoista
  4. Oot kyl niiiin kaunis voi hitsit :)) ja mulla sama täällä en oikee tykkää festareista ja tälläsistä.. En oo oikee ikin tykänny, sielä oot muiden tönittävänä jne ja mäkun oon tällänen tappi niin ei oikee ees nää mistää mitää :(( ja sit sekin että jos oot sellatteella majotuspaikalla teltalla yöpyen ni ei oikeen pääse suihkuun ja ne bajamat tai ne on ällöjä :D itekki aiotaan poikaystävän kaa mennä mökkeilee juhannuksena 10 hengen porukalla :) munki poikkiksel kohta synttärit ja mietin jotai hienoo kelloo kans lahjaks :D miehille on oikeesti musta ainaki niin vaikee keksiä lahjoja :D varsinki jos löytyy jo kaikkee tarpeellista ja oot jo ostanu kaikenmailman korut jne xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista.♥
      Mua ei kyllä festareilla telttaan sais!:D Joku vielä kaatuu päälle, niin saisin sellasen ahtaanpaikankammosätkyn, että oksat pois!

      Miehille on kyllä vähän haastavampaa keksiä lahjoja, kun ne yleensä välittää vaan sellasista käytännön asioista.:D

      Poista
  5. apua ihana voi kuinka toivon että hän kosisi sinua <3 Kyllä sen jo kahdessa vuodessa tietää että se oikean löytynyt, näin ainakin meillä :) Itse tein joskus aikoinani poikaystävälleni herkän videon vanhoista kuvista ym.se kyllä osui ja upposi..!joku yhteinen biisi taustalle soimaan ja se on siinä :) jää mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin toivon.♥ Ehkä hän vielä joskus.;)
      Tuo videokin kuulostaa tosi ihanalta ajatukselta, sellanen ihana muisto♥

      Poista
  6. Mä täytin maaliskuussa 30 ja sain kihlatulta semmosen lahjan joka ei ikinä unohdu <3 nimittäin sanoi illalla että tuleppas kulta syliin ja pistä silmät kiinni :) hän oli avannut netin ja netistä hääpukukaupoissa ja sanoi että tilaa itsellesi hääpuku, hän maksaa :)) <3 kääk kun itkin ja olin että täh :) ei ollut sinällänsä vaikea päättää että millaisen puvun haluan kun olin jo aiemmin katsellut ja jotenkin se oma sieltä erottui :) vielä ei oo hääpäivää lyöty lukkoon mutta oli se mahtava :) romanttista :) kihlattuni täyttää ens vuonna 30 ja hän on toivonut lahjaksi panssarikaulaketjua, kullattua tai kultaista :) kello on tosi hyvä lahjaidea :) jossain sinun blogissa oli kuva sinun guess kellosta, aivan älyttömän kaunis :) mikä se olikaan väriltään, joku uutuus? :)) ihanaa päivän jatkoa ja halirapsutukset Hessulle :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää kuinka ihana!!♥ Ihan liikutun täällä ruudun toisella puolella, miten romanttista! Apua, jos poikaystäväni minua joskus kosii, niin tiedän, että itken, kuin vesiputous! Onnesta♥
      Paljon onnea teille!

      Se Guessin kello on juu uutta mallistoa, rosakultaa!:) Tykkään ite siitä myös aivan mielettömästi.
      Hessu kiittää♥ ja ihanaa kesää!:)

      Poista
  7. Musta vuospäivinä on kiva hankkia/tehä jotain suhteeseen liittyvää tai tehä jotai yhessä sellasta spesiaalia. Viime vuonna annettiin lahjat ja sen lisäks vaellettiin ja tauko paikalla grillattii makkaraa ja vaahtokarkkeja (: Seuraavana päivänä käytiin vielä leffassa (: Meillä vuospäivä ois eessä kuukauden päästä.. pitääki jo rupee suunnittelee että mitä sillon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuulostaa aivan mielettömän kivalta!:) Me ollaan kanssa suunniteltu yhteistä vaellusreissua Joutsijärven ympäri.♥ Se olis ihana toteuttaa, mutta ehkä silloin, kun säät vähän tästä paranevat.:)

      Poista
  8. Joku rentoutumisjuttu, hierontaa, yhteistä aikaa ja sillain :).
    Ite hieroin Pasia ja tein sille kasvonaamiohoidon, lopuksi mentiin saunaan ja katsottiin yhdessä leffa.

    Tää oli tosin synttärinä. Meillä vuosipäivä osuu juur jouluhäslingin keskelle, niin ei sillon oikeen vuosipäivää tuu vieteltyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa rentoutumista♥ Vois myös tehdä hieronnan!:)

      Poista
  9. Ollaan oltu yhdessä poikaystävän kanssa 3 vuotta ja kertaakaan ei olla juhlittu vuosipäivää molemmat vaan unohdetaan se jotenkin aina! Tänä vuonna en antanut poikkikselle edes synttärilahjaa kun olin täysin peeaa. Oon kyllä maailman surkein tyttöystävä. Ehkä pitäis vähän enemmän petrata. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sinä oo huono tyttöystävä.:) Tärkeintä, että rakastatte toisianne, se on se paras lahja, mitä voi toiselle antaa.♥ Tällaiset ovat pieniä juttuja sen rinnalla.:)

      Poista
  10. Ekana vuosipäivänämme annoin murulleni lahjan jota hän edelleen muistelee lämmöllä (mikä on sinänsä hauskaa, koska kyseessä oli köyhän "olen juonut kaikki rahani" tyttöystävän hätä keksintö) Annoin siis niin sanotun "murun apupaketin" kokosi itsekoristelemaani pahvilaatikkoon kaikenlaista pientä tarpeellista, hupsua ja kivaa, esim rakkaani lempiherkkuja, tulitikut, kuvan minusta, laastareita ja lyijykynä paketin yms...Mutta siis periaate on hauska ja tätä voi soveltaa jokaiselle sopivaksi ja ainakin tosiaan oma poikaystävä oli kovin otettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas hauska keksintö! Ja mun mielestä toi oli tosi ihana ajatus, ei aina tarvi maksaa itseään kipeäksi, vaan just joku tuollainen pieni juttu voi olla oikeasti tosi suurta.♥

      Poista
  11. Vautsi, mahtava kuvausrekvisiitta tuo rengas ja niin ihana kesäinen asu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mun mielestä toi oli niin nappirekvisiitta! :D pitäsköhä kotiuttaa tuollainen ihan kodin sisustukseen.8D

      Poista
  12. Tykkään blogistasi ja ihana mitenkä paljon teet käsin kaikkea! :) Osaisinpa itsekkin. Olen saanut monia inspiraatioita blogisi kautta ;)

    KickStartMyHeartIina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi♥ Ihana kuulla, jos olet saanut inspiraatiota blogistani, tulee itelle just ihana fiilis, jos tästä on apua jollekin!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.