maanantai 3. kesäkuuta 2013

Presents

Mä en oikeastaan toivonut mitään syntymäpäivälahjaksi, mutta sain silti kaikilta vaikka mitä ihanaa.Kiitos paljon kaikille! Nää oli aivan mielettömän ihania yllätyksiä!

Siskoltani sain lahjaksi kauan haaveilemani Juicy Couturen Viva la juicy -hajuveden ja voi että tää tuoksuu niin hyvältä!

Pia toi The Body Shopin mangon tuoksuisen lahjapakkauksen

Poikaystävältäni sain mm. 100€ lahjakortin Hiustaloon, josta aina ostan itselleni kaikki hiustuotteet ja nyt pääsen tällä sitten shoppailemaan kaikkea ihanaa sieltä, kiitos kulta!
Poikaystäväni oli myös uskaltautunut alusvaateostoksille ja käynyt ihan kunnon alusvaateliikkeestä ostamassa mulee kauniit mustat rintaliivit ja siihen pöksyt
Äidiltä ja isältä sain Dermosilin keittiösaippuantäyttöpussin ja ihanan tuoksuisen käsisaippuan.

Ystäviltäni Marjolta ja Kimmolta sain mielettömän ihanan kirjan "Sisusta Risusta" , jossa on erilaisia tapoja askarrella risuista kaikenlaisia sisustusjuttuja! Tää oli tosi ihana lahja, koska tykkään hirveästi sisustaa ja luonnonmateriaalit ovat aina olleet lähellä sydäntäni!

Ystävältäni Tanjalta sain ihanan karkkikulhon, jota ollaan poikaystävän kanssa kuolattu Mokka liikkeestä! Meidän on ollu tarkoitus ostaa näitä kulhoja meille ja nyt saatiin sitten eka tulokas

Poikaystäväni oli ostanut minulle vielä aivan ihanan kukka-asetelman. Tää oli niin ihana yllätys, kun aamulla heräsin ja hän toi minulle lahjat ensin sänkyyn. Sitten hän lähti Hessun kanssa lenkille ja mä nousin ylös ja olin menossa vessaan, kunnes silmänurkasta näin keittiössä olevan jotain "outoa".:D Oikeen pelästyin, kun käänsin pääni ja näin tän ison kukkakimpun meidän keittiönpöydällä! Ihan mielettömän kaunis!

14 kommenttia:

  1. Aivan super söpöjä lahjoja♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kans ihan hirveästi ja kun en ollut toivonutkaan oikein mitään, niin noi tuli ihan yllätyksenä.:)♥

      Poista
  2. Mullakin oli justiinsa synttärit, mikä päivä sulla oli? Ihania lahjoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on 31.5.:) Myöhästyneet synttärionnet siis sinnekin!:)

      Poista
  3. Ihana poikaystävä siulla, alusvaatteet eivät kuitenkaan ole niin helppoja ostaa. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania lahjoja olet saanut! <3 Yllätykset on ihan parhaita, etenkin jos ne osuvat napakymppiin ja tulevat käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Itse tykkään kanssa lahjojen antamisesta, kun näkee miten toinen siitä ilahtuu.:) Jos voisin, niin lahjoisin lähimmäisiäni ihan muuten vain useammin!:)

      Poista
  5. Sulla on ihana poikaystävä! :)

    VastaaPoista
  6. Tunnetko marjon ja kimmon???!!! :D ne meijänki läheisiä tuttuja ja antavat aina noita kirjoja. Tää maailma on nii pieni. En tunne sua mutta omistat kivan blogin mutta sitten tunnetkin jonkun mun tutun :D niin outo fiilis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, maailma on tosiaan pieni!!:D Joo Marjo on mun siskon paras ystävä ja sitä kautta ollaan tutustuttu.:) Aivan loisto tyyppejä kumpikin!♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.