tiistai 25. kesäkuuta 2013

Merensininen maxi


Ah, miten maximekot voikaan näyttää niin hyvältä ja tuntua samalla niin mukavilta päällä! Sain yhteistyökumppaniltani SheInSideltä ihanan merensinisen maximekon ja nyt olen ainakin yhdestä vaatteesta varma, mikä tulee matkalaukkuuni elokuussa Kreikan matkalle, tämä!
Mekon malli on tosi naisellinen ja tykkän tosta yläosasta paljon, kun se istuu niin hyvin päällä. Sopii mun mielestä niin rentoon rantalookkiin, kaupungille tai ihan juhliin asti!

Oletteko te hurahtaneet maximekkoihin?

33 kommenttia:

  1. Toi on kyllä superkaunis mekko! Ihan täydellinen väri ja istuvuus, sopii varmasti hienosti sinne Kreikan maisemiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Mulla ei itellä oo ollukaan oikein koskaan mitään sinistä ja tää oli kyllä aivan nappilöytö!:)

      Poista
  2. siis aivan täydellisyys mekko ja käy sulle tajuttoman hyvin!! rakastuin :) ♥

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen♥ Tää on kyllä ihan mahtava mekko, sais olla useemmassakin värissä!:D

      Poista
  3. Upee!
    Oon lukenu vähän sun blogia ja katellu videoitas, ni pakko sanoo, että oot ihan täydellinen ihminen! Kaunis, ihanat hiukset, tyylitajuki kohdillaan ja mikä parasta, oot tosi aito ja mukava ja sulonen! <3
    Sun kaltasia ihmisiä pitäis olla enemmän :3 aina tulee hyvä fiilis ku lukee sun juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle tästä aivan ihanasta kommentista.♥
      Mä menin oikeesti aivan "sanattomaksi" ja vattassa lennähti pari perhosta, kun luin tämän. Tää merkitsi mulle todella paljon. Aivan ihanaa kuulla, että ajattelet noin ihanasti ja kauniisti minusta ja tykkäät lukea näitä hölmöjä juttujani.♥ Kiitos.

      Poista
  4. Aww kuinka kaunis mekko :)) <3 passaa tosi hyvin sulle :) ja tuo ketjuolkain tuossa on niin upea kohta! :) tykkään paljon maximekoista. Pari omistan ja oon tykästynyt valkoiseen mekkooni, se istuu yläosasta niin hyvin :) toki ainoa miinus että joudun pistään aina kiilakorkokengät koska helma on hitusen vähän liian pitkä näin pätkälle kuin minä :D (158 cm) :D mutta muuten on ihana kaikinpuolin :)) tosi kauniisti passaa sinulle tuo sininen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä ootkin mua sitten sentin lyhyempi!:D Äiti aina lyhentelee mulle noita mekkoja, kun muuten ne laahais maata.:) Kiitos♥

      Poista
  5. aivan ihana mekko! kyllä kelpais tuommonen mullekki:) ja justiisa ihanan sinisen värinen. ite tilasin tänään h&m:ältä itselleni ensimmäistä kertaa maximekon ja voi että, en jaksa oottaa ku se tulee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maxit on kyllä niin kauniita ja sopii tosi moneen tilaisuuteen!:)

      Poista
  6. Onpas tosi kivannäköinen mekko! :) Itekkin oon kyllä tän kesän aikana hurahtanut noihin maxihameisiin ja -mekkoihin. Ne on niiin ihanan väljiä päällä, mutta silti näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti♥ Yhdyn niin sun kommenttiin!:) Maxit on niin mukavia ja samalla niin naisellisia! Aina ei tarvi olla lyhyt hame, että näyttäis hyvältä!:)

      Poista
  7. voi miten ihana ja juuri niiin naisellinen mekko, että kyllä pakko vklp kun shoppaileen mennää niin yksi ihana maximekko löytää (; millä kuvanmuokkaus ohjelmalla oot tehnyt ton bannerin, se on niin täydellinen ja ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana♥ Käytin banneriin Photoshop 7.0 ja Picasa 3!:) Vanhoja ohjelmia, mutta riittää mulle sopivasti, kun muita en osaa sitten käyttääkään!:D

      Poista
  8. Voi kuinka ihana mekko, sopii sulle todella hyvin ! :)

    VastaaPoista
  9. Vaikutat todella sydämelliseltä ja ennen kaikkea aidolta ihmiseltä! Blogiasi on mukava lukea juuri sen vuoksi! :) hauskaa kesää sinulle! :) pysy aina yhtä suloisena, blogisi on monien päivien piristys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon kauniista sanoista♥
      Oikeesti aivan ihana kuulla, että pidät blogistani ja kaikista hölmöistä jutuistani, tulee itselle aina niin ihana olo, kun saa tällaista viestiä.:)♥ Ihanaa kesää sinullekin!

      Poista
  10. Moi Silja! Oon jo jonkin aika lukenu blogiasi, mutten ole aiemmin rohjennut kommentoimaan. Oot tosi suloinen, kaunis ja ihanan aito :) Toi mekko sopii todella hyvin sulle, kaunis väri ja istuu mainiosti! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenna ihanasta viestistäsi♥ Ihana kuulla, että tykkäät ja uskaltauduit kommentoimaan.:) Tällaisia viestejä on aivan ihana saada, ne piristävät päivää ja siitä saa taas uutta energiaa bloggailuun! Kiitos.♥

      Poista
  11. Niin ihanan värinen mekko ja tykkään ihan kauheesti noista olkaimista!:) Sopii niin hyvin sulle!!

    Pakko myöntää että aina katon näitä sun asukuvia ihan silmät pyöreinä, voi kun osais ittekkin pukeutua noin naisellisesti ja tyylikkäästi! Ja oot niin ihanan aito ja sulonen että piristät kyllä aina päivää kun pääsee lukemaan sun juttujas! Kiitos sulle!:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon.:) Tää mekko on kyllä tosi ihana ja toi sininen väri oli ihan yllätys, miten paljon ihastuinkaan siihen!
      Ja aww, kiitos ihan mielettömästi♥ Ihan tässä alkaa silmät kostumaan, kun liikutun näistä ihanista viesteistä. Kiitos paljon♥

      Poista
  12. Ai että miten ihanan värinenmekko !!<3 itse luulin ennen ettei maksimekko sovi vartalolleni, mutta nyt olen aivan hullaantunut niihin, en haluaisi riisua sitä pois ollenkaan.
    Muutenkin sun bloki on aivan mahtava inspislähde, älä lopeta tätä linjaa !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Jonna♥ Ite kans alussa vierastin näitä maxeja, mutta kun kerran menin yhden ostamaan, niin ihastuin aivan täysin!
      Ja ihana kuulla, että tykkäät blogistani.:)

      Poista
  13. Hei, osaat laittaa tosi kauniisti hiuksiasi, joten voisitko tehdä videon esim. lettiponnarin tekemisestä? Kaipaisin apua arjen kampauksiin :)
    Aurinkoista kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti postausideasta, voisin tehdä!:)
      Ihanaa kesänjatkoa sinne myös!♥

      Poista
  14. Kaunis! <3
    Itsekin löysin täydellisen maxini Guessilta ennen tän vuoden valmistujaisjuhlakautta, mutta kyllä niitä täytyy olla myös vähän rennompiin tilaisuuksiin. Tuon kelpuuttaisin itsellenikin! :)

    Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Guessiltä löytyy kyllä myös aivan ihania!

      Poista
  15. Upea. Tuommoisen mekon tahtoisin miekin ja oonkin metsästänyt itselleni maximekkoa jo tovin mutta ei oo vielä löytynyt sopivaa kun oon niin pätkä (160cm). Lyhennys mahdollisuutta kun ei oo mutta onneks www.asos.com löytyy petite mallisto lyhyille naisille,joten sieltä ehkä saatan tilatakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan yhtä lyhyt!:) Tää mekko oli kyllä onneks heti tollanen sopivan pitkä, ettei tarvinnu alkaa lyhentelemään!

      Poista
  16. Ooooh aivan ihana!! Mä rakastan maximekkoja, niin helppoja vetästä päälle kuumalla säällä eikä kiristä tai paina mistään! :) Yksi ihmiskunnan parhaista keksinnöistä! :D
    x Stella x

    VastaaPoista
  17. Siis ihanin mun näkemä maximekko!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.