torstai 22. syyskuuta 2011

Hampaidenvalkaisu kotikonstein

Sain eilen kokeiluuni ekaa kertaa tällaisen koti-hampaidenvalkaisumenetelmän! Kerran päivässä ylähampaisiin ja alahampaisiin kiinnitetään tarramainen liuska, jota pidetään hampaissa kiinni puoli tuntia 14 päivän ajan. Tuloksia pitäisi nähdä jo kolmen käyttökerran jälkeen.

Paketin tilasin  isosmile nettikaupasta. Tuotteet tulevat jenkeistä asti, mutta sivu on täytsin suomenkielinen ja luotettava! Itse halusin kokeilla Crest Whitestrips® 3D WHITE Advanced Seal -pakettia, joka on asteen tehokkaampi, kuin classic.

Menetelmä on hellävarainen eikä vahingoita hammaskiillettä. Hammaslääkärit ovat todenneet tuotteen olevan vaaratonta, kunhan käyttää ohjeiden mukaisesti. Vihlontaa saattaa ilmetä, mutta sitten vain vihlontaa estävää hammastahnaa peliin.
Menetelmä toimii jotakuinkin niin, että liuskassa on geelimäinen vetyperoksidipinta, joka vaalentaa hampaita. Mitä olen tässä tutkiskellut, niin monilla on tämä toiminut todella hyvin! Eli palaan asiaan nyt 12 päivän kuluttua, kun liuskat ovat loppuneet ja minä (toivottavasti) saanut valkoisemman hymyn!:) Oletteko te kokeilleet tätä ja miten on toiminut ja kauanko valkaisu on kestänyt?:)

3 kommenttia:

  1. Mulla on kans ollut tuommoinen mutta se basic ! Ihan hyvää jälkeä ja valkoisemmaksi tuli, mutta sen käyttö n.3 kerran jälkeen on yhtä tuskaa !!! Varovasti !

    VastaaPoista
  2. Oon kokeillu, mulla on tällä hetkellä toi meneillään, on inhottavaa kun siitä liukenee sellasta vaahtoa suuhun :D

    VastaaPoista
  3. toimiiko toi oikeesti? pitäisi joskus itsekin kokeilla... :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.