keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Surprise!

Villatakki - B-Young, farkut GT, kengät Prisman kenkäosastolta, laukku O.I.S., helmikorvikset Timanttiset
Tällasta tänään. Nykyään haluan pukeutua vaan villatakkeihin, koska töissä on niin kylmä, että muuten ei tarkene. Kohta saa alkaa huudattamaan ilmalämpöpumppua..

Tuo laukku on muuten uusi! Löysin sen alekorista Aleksi 13 ja pelastin sen sieltä itselleni turvaan, koska enhän mä voinut tota poloista sinnekään jättää, sitäpaitsi se sopii hyvin mun villatakkiin ja kenkiin!


Materiaali on mokkanahkaa ja sain heti damaget sille, kun satoi vettä ja mun farkuista liukeni väriä tohon pintaan!:( Sitä ei vissiin saa pois millään? Olisko jollain vinkkejä?

Käytiin eilen kanssa porukoilla saunomassa ja tehtiin lohipastaa ja tuulihattuja.:) Mun piti ottaa kuvia, mutta kamera unohtui autoon, enkä voinut yksinkertaisesti lopettaa syömistä hetkeksikään hakeakseni sen, koska se ruoka oli niin mielettömän hyvää että!! Ja iloisia uutisia! Mä löysin meidän porukoitten piirongin laatikosta cd-levyn, jossa oli........MUN YLIOPPILAS KUVIA!!!!! Mä luulin, että ne on kokonaan menehtyneet, enkä enää vois muistella niitä, kuin omassa päässäni, mutta joku ihana (minä) oli polttanut ne levylle ja unohtanut, että sellanen oli tehty! Oon niin onnellinen! Se on kuitenkin yksi tärkeimmistä muistoista. Joten luvassa YO postausta lähipäivinä!:) 

Kivaa päivää kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Hienoa :)Onneks ne ei sitte ollukkaan hukassa :D

  VastaaPoista
 2. Toi laukku on ihan huisin ihana♥

  Anniina

  VastaaPoista
 3. Anniina: voi kiitos<3 tykkään itsekin tosi paljon, mutta harmittaa kun toi kyllä likaantuu aika helposti:-\

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.