maanantai 26. syyskuuta 2011

Sparkling

Paita H&M, vyö Pieces, farkut GT, kengät Seppälä, laukku Vuitton
Heipparallaa! Näistä kuvista varmaan käy ilmi, että jotakin on tapahtunut mun olohuoneessa! Mua pisti viikonloppuna siivouskärpänen  ja järjestin olohuoneen uusiksi ja siivosimpa myös muutkin huoneet! Myös vaatehuoneen  se onkin ollut jonkin aikaa siivouksen tarpeessa.. !
Joskus on kiva vaihdella järjestystä. Se tuo uutta kivaa ilmettä ja lievittää sisustus ja muutto viboja.

Nyt on taas alkanut uusi viikko ja kohta on taas töihin lähdön aika. Mulla on ens viikonloppuna onneksi pitkä vapaa, joten sitä odotellessa! Perjantaina mennään työporukan kanssa oopperaan (what?!)  ja sen jälkeen on pieni miitti uusien porilaisten tuttavuuksien kanssa kaupungilla.:)
Lauantai aamulla saan uudet karvat päähäni, elikkä ne teipit, joista puhuin ja loppupäivä on pyhitetty kanssa oleiluun.:) Kivaa, kun on ens viikonloppu buukattu jo täyteen menoa ja meininkiä, kun vasta selvittiin edellisestä ja pitkä viikko vielä edessä. En malttais odottaaa!

Kivaa viikonalkua!

8 kommenttia:

 1. Tykkään niin paljon sun sisustuksesta :) Noi valaisimet tossa seinällä on ihanat, olitko ite ne tehny? :o :)

  VastaaPoista
 2. Olis niin helmi vaihdella järjestystä täällä meilläkin mutta yksiössä ei tunnu olevan hirveesti vaihtoehtoja:/ ostin muuten lipaston päälle pyöreen lyhdyn. Inspiroiduin nimittäin tosta sun pyöreestä jutusta niin paljon! :) nyt näyttää kivalta. Tee joskus asuntopostaus! :)

  -Anna

  VastaaPoista
 3. Voi ku sun kämpässä on niin nätin näköistä :)

  VastaaPoista
 4. kuinka pitkä tukka tulee? :) ja missä otat?

  VastaaPoista
 5. karoliinaaaa: Kiitoksia!:) Juu olen tehnyt ne itse. Kehykset teki isä, sitten maalasin akryylimaalilla, niiniä ympärille ja sitten ledit kiinni!:)

  Anna: Ihana, kiva kuulla<3 Sisustaminen on niin ihanaa.:) Kivaa tehdä kodista viihtyisämpi. Ja juu, sellanen asuntopostaus olis itseasiassa ihan kohta tekeilläkin!;) :)

  KRIS: Kiitoksia paljon.:)<3

  Anon: Tulee 50cm , jotka tilasin Rapunzelilta.:) Saa nähdä, minkä laatuiset ovat. Toivottavasti tietenkin hyvät. Työkaverini sisko laitta, joka on parturi-kampaaja.:)

  VastaaPoista
 6. Mistä oot löytänyt sen mahtavan kynttilanjalan mikä on aina kuvissa? :) Aivan ihana!
  ps. on aina niin kivaa kun on koti on uudessa järjestyksessä!

  VastaaPoista
 7. noi seinävalaisimet on ihan huippukivat!
  J

  VastaaPoista
 8. Salli: niitä on itseasiassa kaksi kappaletta ja sain ne joskus lahjaksi mummulta ja papalta!:-) ite tykkään kans kovasti niistä!

  J: niinon ja niin helpot tehdäkin!:-)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.