maanantai 5. syyskuuta 2011

Päivä pulkassa

Nyt on sitten eka työpäivä loman jälkeen takana päin ja on kyllä ihan kiva fiilis! Suorastaan pursun energiaa ja on ihanaa, kun on taas akut ladattu täyteen ja voin taas antaa kaikkeni töiden puolella.
Tottakai niitä huonojakin päiviä tulee, eikä kaikki asiakkaat ole todellakaan aina ihania, mutta suurimmaksi osaksi on niitä kivoja päiviä, kun lähtee hymy huulilla kotiin.:) On ihanaa tehdä työtä, josta oikeasti nauttii. Työpaikkahan on melkein kuitenkin kuin toinen koti. Siellä vietämme suuren osan elämästämme, joten siellä on tunnettava olo kotoisaksi tai muuten täytyy etsiä toinen koti! :) 


Oli pakko fiilistellä tätä kivaa oloa..kohta käperryn kullan kainaloon hörppimään kaakaota ja sen jälkeen unten maille, jotta jaksan huomennakin olla näin positiivinen!  Hyvät yöt kaikille ja huomiseen!:)

4 kommenttia:

 1. mitä teet työkseks? :)

  VastaaPoista
 2. Lara: Ammatiltani olen kultaseppä, mutta työskentelen kultasepänliikkeessä myyjänä.:)

  VastaaPoista
 3. Missä parturissa käyt? :) Kun asun Porissa, ja olis kiva tietää hyvän parturin, jossa on hyvät työntekijät ja eikä mitkään kiskurihinnat!!

  VastaaPoista
 4. Laura: Nyt en ole käynyt parturissa vähään aikaan, mutta viimeksi kävin ystävälläni, joka on siis juuri valmistunut parturi-kampaaja.:) Tykkään tosi paljon ainakin itse! Hän toimii parturi Minnelin tiloissa Leppäkorvessa!:) Pia Rytkönen

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.