maanantai 19. syyskuuta 2011

More movies

Tässä pari hyvää leffaa, jotka kannattaa katsoa!:) Päivittelen näitä tänne aina silloin tällöin, jotta pysyy omassakin muistissa.

Con Air - Konnalento

Menestyselokuva The Rock - Paluu helvettiin on saanut seuraajansa, tuottajana jälleen Jerry Bruckhelmer, mies myös elokuvien Purppuravyöhyke ja Top Gun takana. USA:n vaarallisimpia vankeja ollaan siirtämässä uuteen, tarkasti vartioituun vankilaan erikoisvalmisteisella Con Air -lentokoneella. Myös ehdonalaiseen päässyt Cameron Poe (Nicolas Cage) on koneessa. Yhtäkkiä hän joutuu keskelle kaappausdraamaa, kun osa vangeista johtajanaan Cyrus Grissom (John Malkovich) ottaa vartijat panttivangeikseen. Etsivä Vince Larkinilla (John Cusack) on vaikea tehtävä: taivutella kaappaajat antautumaan ja estää poliisipäällikköä räjäyttämästä koko konetta ilmaan. Ammutun koneen lähestyessä Las Vegasia on koneessa olevan Poen ja alhaalla olevan Larkin pakko tehdä yhteistyötä saadakseen Cyrus ja muut vaaralliset elinkautisvangit pysäytetyksi ja uhkaava verilöyly estetyksi.
Genre: Action

Moon
Sam Bellillä on kolmen vuoden työsopimus Lunar Industriesin kanssa. Sopimus velvoittaa häntä työskentelemään yksin kuuasemalla koko sopimusajan. Ainoa kommunikaatiokumppani mitä Samilla asemalla on: Gerty, huippuälykäs tietokone. Mutta tietokoneesta huolimatta elämä kuuasemalla on yksinäistä... Sitten outoja asioita alkaa tapahtua, enemmän ja enemmän. Onko Sam sittenkään asemalla yksin?
Genre: Adventure Drama

Inception
Christopher Nolan on ohjannut tämän scifi toimintaleffan, jonka tapahtumat sijoittuvat unien maailmaan. Mestarivaras Dom Cobbin erikoisalaa on alitajuntaan kätkettyjen salaisuuksien pihistäminen. Sen johdosta hänestä on tullut tärkeä tekijä teollisessa vakoilussa... ja takaa-ajettu. Cobbin ja hänen ryhmänsä uutena tehtävänä ei ole idean varastaminen, vaan sen istuttaminen. Jos he onnistuvat siinä, tuloksena on täydellinen rikos. 
Genre: sci-fi, Action 

127 Tuntia
Aron Ralston on henkeen ja vereen seikkailija intohimonaan extreme-lajit keskellä kovinta erämaata. Jäätyään jumiin irronneen kalliolohkareen ja seinämän väliin Utahin kanjoneissa,muuttuu hänen hyvin alkanut viikonloppumatkansa elämänsä haasteeksi. Seuraavien viiden päivän aikana Ralston tekee uskomattoman matkan omaan itseensä, ainoana lohtunaan muistot läheisistään ja toivonaan rohkeutensa ja kekseliäisyytensä – ja ihmisen käsittämätön sinnikkyys kuolinkamppailussaan mahdotonta vastaan!

Oscar® -palkittu ohjaaja, Danny Boyle* (Slummien Miljonääri ) tarjoilee innostavan ja elämää suuremman tositarinan yhden miehen eloonjäämistaistelusta mahdotonta vastaan. Elokuva keräsi kuusi Oscar® -ehdokkuutta** mukaanlukien Paras elokuva. 
Genre: Draama 

Rare Exports
Elokuva niille,jotka luulevat etteivät enää usko Joulupukkiin
Korvatunturille, 486 metrin syvyyteen on kätketty joulun tarkimmin varjeltu salaisuus. Nyt on aika kaivaa se esiin!
3. joulukuuta 2010 jokainen uskoo Joulupukkiin.
Perustuu ohjaaja Jalmari Helanderin palkittuihin, kulttimaineen saavuttaneisiin lyhytelokuviin.
Genre: Comedy, fantasy, horror with black humor
Elokuvien esittelyt: 

2 kommenttia:

  1. Montako kertaa toi Inception pitää katsoa että sen tajuaa?:D

    VastaaPoista
  2. Noora: mäkin tajusin kunnolla vasta tokalla kerralla:-D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.