tiistai 6. syyskuuta 2011

Music sounds better with you

Pientä muokkausta tämän päiväiseen asuun. Kiskoin päälle jakun, kun tuntui, että ulkona ilma olisi viilenemään päin ja onneksi otin, sillä töissäkin oli aika viileää ilmaston vuoksi! Eli oikeaoppinen tämän päivän asuni on siis tässä:
Paitapusero H&M, farkut GT, takki Seppälä, Kengät Prisman kenkäosastolta, Laukku Vuitton, Kaula Guess ja ranteet Timanttiset.
Hessu näyttää suoraan sanoen aika kypsältä tuolla taustalla!:D Varmaan kyllästynyt mun ainaisiin kuvailuihin..

Tänään suunniteltiin töissä pomoni kanssa tulevaa näyteikkunaa syksyksi, vähän myös jouluakin ajatellen ja siitä tulee aivan mahtava! Yksityiskohtia en sen enempää kerro, mutta olisi upeaa laittaa valmiista ikkunasta kuvaa tänne, jos saan luvan.:) Maalaushommiin pääsen luultavasti jo perjantaina ja somistus meneekin sitten ensi viikkoon, kun olen yksin lauantaina töissä.:p Can`t wait! Rakastan yli kaiken tällaisia projekteja!

Multa on vähän jäänyt tuo juhlapostauksen viimeinen eli seitsemäs tekemättä, joten yritän tässä kehitellä jotakin.. Ärsyttää jättää roikkumaan tuollaisia, vaikkei se varmasti mikään maailmanloppu olekaan eikä monetkaan varmasti sitä ois huomanneetkaan, mutta musta on kiva tehdä asiat kuitenkin loppuun, jos olen jotain luvannut. Olisin tehnyt videon, mutta on edelleen hieman ongelmia ton videokameran kanssa. Ehdotuksia saa laittaa, jos jotain pulpataa mieleen!:)

 Nyt menen syömään omenapiirakkaa, kun sitä viellä tuolla on! NAM!

2 kommenttia:

  1. Videota ehdottomasti kehiin!:) Musta on ihana katsoa videoita. Niistä saa hyvin kuvan siitä millainen tyttö bloginsa takana oikeasti on:)

    Anniina

    VastaaPoista
  2. AHahH ! Repesin koirulille tuolla sohvalla :D Ihana.

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.