torstai 31. lokakuuta 2013

Hair results

Otin yli kuukausi sitten mun teippipidennykset pois ja tein postauksen, miten aion pitää pientä hiusten hellimis aikaa.  Nyt tulin kertomaan tänne vähän ajatuksia ja miten hiustenkasvatusprosessi on lähtenyt käyntiin!:)Hiuksissa ei luonnollisesti näy vielä hurjaa eroa kasvun suhteen, mutta hiukseni ovat ehdottomasti tulleet parempaan kuntoon, kun vertaa lähtötilanteeseen, jolloin hiukseni olivat kuivat ja karheat ja nyt taas silkkisen pehmeät ja sileät. Sen huomaan selkeästi itse siitä, kun ennen hiukseni olivat niin kuivat korput, että yön yli nukuttuani hiukset sojottivat joka suuntaan, mutta nykyään laskeutuvat kauniisti vielä monen yön jälkeen.

Mun hiustenhellimistuotteet koostuu aika värikkäästä kirjosta ja lempparimerkki varmasti erottuu joukosta aika selkeästi.
Shampoona olen käyttänyt nyt tuota Cutrinin Bio+, johon olen ollut aika tyytyväinen. Shampoo pesee hiukset hyvin ja säännöllisellä käytöllä Cutrin Bio+ Energiaseerumin kanssa olen huomannut hiustenkasvun lisääntymistä, kun ns. vauvahiuksia on tullut paljon lisää! Hoitoaineena vaihtelen Tigin BedHead urban antidotes damagelevel 2 ja 3, jotka kosteuttaa hiuksia täydellisesti. Ainakin omiani!:)
Syväpuhdistavaa shampoota käytän kerran kahdessa viikossa poistamaan muotoilutuotteiden jäämiä hiuksista. Kuivashampoona toimii nyt Bed Headin Rockaholic, mutta mielestäni Klippotekin on paljon parempaa ja aion vaihtaa takaisin heti, kun tämä vanha loppuu.Nämä Schwarzkopfin hiusväripaketeiden mukana saadut hopeahiusnaamiot ovat mun yksi ehdottomista hiusten luottotuotteista! Eivät jätä mun hiuksiin violetteja tai sinisiä raitoja, kuin taas edelliset testaamani hopeashampoot! Harmittaa, kun tätä ei myydä erikseen missään purkissa.Öljytippoina toimii tällä hetkellä Paul Mitchelin Super skinny serumin sivuuttanut Wellan Oil Reflections, jonka taivaallinen tuoksu voitti 6-0 Mitchellin! Tippoja voi käyttää kuviin hiuksiin tuomaan lisäkiiltoa tai kosteisiin hiuksiin kosteuttamaan ja siloittamaan latvoja.Suoristussuihkeet Osis Flatliner ja Ehdoton luottotuotteeni Goldwellin Sleek perfection, joka on koostumukseltaa vedetön ja joka suoristaa hiukset suoristusraudan jälkeen silkin pehmeiksi ja sileiksi.Uusin hiustenhoitotuotteeni on Sassoon kiiltosuihke, josta sain näytepullon. Tää on aivan mieletön tuote myös ja tuo tosiaan lupaamaansa kiiltoa hiuksiin sekä ihanaa tuoksua!Tigin Foxy Curls kiharasuihke, Spoil Me, kun tarvitsee hiusten silottajaa ja raikastajaa "bileillan" seuraavaan päivään,  Masterpiece, ehdoton suosikkihiuslakkani!! Headcrush, antamaan pientä kiiltoa hiuksiin.Tangle Teezer ei varmaankaan esittelyjä kaipaisi, kun kaikki varmasti sen jo tunnistaakin, mutta olkoon: Tangle Teezer, eli maailman paras harja, joka selvittää hiukset takuista helläväraisesti!


Vahvaa Piimaata olen syönyt nyt ravintolisänä parisen kuukautta. Oon ennenkin syönyt, mutta merkkinä oli Piimax ja huomasin puolen vuoden säännöllisen käytön jälkeen ekana oikeestaan kynsissä huimaa eroa, kun ne eivät enää liuskoittuneet ja kasvoivat pidemmiksi ja vahvemmiksi. Hiukset tarvitsevat vähän enemmän aikaa ja vaivaa näkyvien tuloksien aikaansaamiseksi, mutta näillä mennään! Suosittelen kokeilemaan!:)


Vinkkejä hiusten hellimiseen:

Nuku hiukset auki tai jos sinulla on pitkät hiukset, niin letitä ne yöksi
Käytä aina lämpösuojaa käyttäessäsi fööniä tai muotoilurautoja!
Muista kosteuttaa hiuksia!
Päähieronta stimuloi hiusjuuria ja auttaa hiusten kasvussa
 Ruokatavat tekevät myös hiuksille ihmeitä! Riittävä veden juonti ja terveelliset elämäntavat ovat koko ihmiskehon terveellinen perusta!


Palataan taas ennen-jälkeen kuviin, kun on kulunut hieman lisää aikaa!:)

7 kommenttia:

 1. Mistä noita piimaa tabuja saa? Apteekista? Ihan ilman reseptiä tai mitään? Paljonko maksaa ja voiko syödä vaikka ottaa muitakin vitamiineja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita saa ihan ruokakaupoista!:) Ei siis ole lääke, vaan ravintolisä, joka sisältää mm. C-vitamiinia, magnesiumia, kromia, kalsiumia, D-vitamiinia ja biotiinia! Muistaakseni hinta oli n. 12€ paikkeilla! Suosittelen kokeilemaan!:)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! :) Pitää itsekin ostaa testiin tuota Wellan hiusöljyä. Mä oon kans syönyt jo tosi pitkään tuota samaa vahvaa piimaa! Kynnet ei katkeile yhtään, eikä helpolla vaikka kuin ne tökkää johonkin ;) lisänä oon syönyt silloin tällöin aina Active Beauty Hair & Nails ravintolisä kuurin.

  Sun hiuksissa kyllä näkyy jo selkeää eroa! Näyttää hyvin sileiltä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon♥ Innolla odotan, että hiukset vahvistuu entisestään!:) Vaikka mulla kyllä on todella ohut hiuslaatu, enkä varmaan koskaan saa paksua hiuspehkoa ilman hiustenpidennyksiä.:D

   Poista
 3. Millainen tuo kiharasuihke on? Tekeekö se kiharoita vai mitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitan sitä ennen kihartamista hiuksiin lämpösuojaksi!:) Nesteessä on vähän rakennetta, joten sillä tulee helpommin kestävät kiharat!

   Poista
 4. Ite käytän hiuksiin tota TREsemmé hiusöljyä!! Parasta mitä oon kokeillu<3 Voi laittaa ennen suihkuun menoa tehostamaan tai sit pestyihin, kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen :-)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.