tiistai 15. lokakuuta 2013

Things & thoughts

Kivaa iltaa! Kaikki ovat varmasti huomanneet blogini ulkoasussa pienoisia muutoksia. Oon jo kauan aikaa halunnut tehdä tämän, mutta aina olen vain ajatellut, että blogin nimen muuttaminen olisi liian hankalaa. Tänään sen kuitenkin tein ja toivon, että blogin uusi nimi saa hyvän vastaanoton, sillä tää on kuitenkin vielä enemmän minua itseäni, heh!:) blogin osoite pysyy vielä samana, koska haluamaani osoitenimi oli jo käytössä.

Oon ollut viime päivinä taas ihan sika väsynyt, kun en oo saanut nukutuksi öisin, en tosiaan tiedä, mistä johtuu, kun ei ole vielä täysikuun aikakaan(nimin. kuuhullu ilmoittautuu!). Eilenkin menin jo ysiltä sänkyyn, jos uni olis tullut, mutta siinä sitten pyörein sängyssä koko yön ja aamulla, kun sain vihdoin torkahdettua edes vähäksi aikaa, näin painajaisia, kunnes herätykello pärähtikin jo soimaan.. Tää saattaa kyllä johtua siitä, kun mun poikaystäväni on ollut nyt taas melkein viikon pois kotoa enkä mä kertakaikkiaan osaa nukkua enää yksin! Ei oo sellasta tuttua ja turvallista oloa, vaan jotenkin turvaton ja rauhaton..miettii kaikkia asioita ja stressaantuu vielä enemmän. huhhuh, toivon, että tänä yönä sais unen päästä kiinni.

Yritin piristää itseäni katselemalla meidän lomakuvia ja voi, miten haluaisinkaan jonnekin lämpimään edes pariksi päiväksi. Se rentouttaisi niin oloa ja mieltä!:) Voi olla, että me ei kuitenkaan olla vähään aikaan matkustelemassa yhtään minnekään tulevan taloprojektin takia, joten mun on nyt vaan lennettävä ajatuksissani sinne lomamatkalle. Kyllä mä sitä omaa kotiakin odotan niin paljon, että senkin ajatteleminen ilahduttaa kummasti!

Mukavaa illanjatkoa kaikille!:)

10 kommenttia:

 1. Silja S? Luulin menneeni Silja Sundbergin blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ei Silja Sundberg satu olemaan ainoa, kenellä alkaa sukunimi S -kirjaimella, haloo!:D Sitä paitsi, eikö hänen bloginsa nimi ole Life of silja.

   Poista
  2. Aina pakko jonkun tulla moittimaan ja huuteleen jotain perätöntä. Maailmassa on tuhansia samannimisiä blogeja. Ihana uus nimi sulla blogissa (: sama Silja tätäkin kirjoittaa (;

   Poista
  3. Kommenttihan ei varsinaisesti ollut moite, jollei pidä jollain tapaa alentavana erehtyä kahden eri henkilön välillä (tai johtuen siitä, että kyseessä sattui olemaan juuri Sundbergin Silja...). Itse katsoin täysin samaa vahingossa, kun bloggerin syötteessä tämän päivityksen näin. Se oli inhimillinen erehdys ja en tiedä miksi edes yhdistin tämän siihen, vaikka varsin hyvin tiedän hänen kirjoittavan omaa blogiaan nimellä Life of Silja.

   Uusi nimi on yksinkertainen ja kaunis - siitäkin huolimatta, että minäkin inhimillisesti erehdyin. :)

   Poista
  4. Kiitoksia paljon.:)

   Anonyymi vain esitti kommenttinsa mielestäni hieman töykeään tapaan. Kyllä ymmärrän, että monet saattavat epähuomiossa vilkaista blogin nimeä, että "mitä häh?", mutta se on vain mun nimeni, on täällä maailmassa muitakin Siljoja!:)

   Poista
 2. Hauska, kun just selailin mun siskon kanssa mun blogilistaa ja yhtäkkiä bongasin sieltä tän uuden bloginimen ja ihmettelin, että mikä tää tämmönen blogi on :D Mutta tutunnäköinen blogihan sieltä paljastui ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii ♥
   Arvasin, että monet on varmaan vähän aikaa sekaisin tästä nimenvaihdosta, sillä niin olen minä itsekin.:D Epäröin niin tän blogin nimen vaihtamista, mutta kyllä tää omalla nimellä kirjoittaminen tuntuu paljon paremmalta, kuin mikään Bebeh!:DD haha

   Poista
 3. Tosi kiva <3 passaa hyvin blogillesi nimeksi :) ihana kuva sinusta <3

  VastaaPoista
 4. Nimenmuutos on kyllä kiva, raikas. :)

  Olen kyllä samoillal linjoilla Pihlan kanssa, vähän turhan äksysti (ja jotenkin ei tututtuun tyyliin?) reagoitu tuohon ensimmäiseen kommenttiin. Kommenttihan on ihan neutraali?

  -Tirppa

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.