tiistai 1. lokakuuta 2013

Uusi rannekoru rakkaus


Tänään oli kyllä aika leveä hymy huulilla, kun sain töistä ihanan uuden jäsenen Hilfiger -perheeseeni. Rannekoru on mustaa nahkaa, jossa kultaiset kauniit yksityiskohdat. Musta ja kulta sopivat niin kauniisti yhteen, luoden sellaista pientä ylellisyyttä! Metalliosat ovat pinnoitettua terästä, joten koru on ainakin niiden osalta kestävä. Pinnoitetta täytyy silti varjella erilaisilta kosmeettisilta aineilta sekä vedeltä, jotta säilyy pitkään kauniina.:)

Hilfigeriltä löytyy kyllä todella kauniita koruja puhumattakaan kelloista! En omista vielä yhtäkään kelloa, mutta olen iskenyt silmäni yhteen Hilfigeriin ja kahteen Michael Korsiin. Itseasiassa muutamiinkin malleihin.. On vaikeaa päättää, kun kauniita malleja tulee koko ajan lisää ja töissä ollessani en saa silmiäni irti niistä! Rannekellot ovat lisänneet suosiotaan markkinoilla ihan senkin vuoksi, että ovat kauniita asusteita käytännöllisyyden rinnalla.
Tässähän olen, kuin suutarin lapsi, jolla ei oo kenkiä, kun oon sentään kultasepänliikkeessä töissä, eikä mulla oo edes kelloa kädessä.:D Monet ovat sitä töissä ihmetelleetkin, sekä työkäverit että asiakkaat, mutta kun on niin monia ihania yksilöitä eikä osaa päättää, kun tahtoisin kaikki! Voihan toki omistaa montakin kelloa, mutta mä haluan kellolta vähän "asennetta" sekä tietysti jonkinlaista laatua. Tonneja en ole kuitenkaan valmis kelloon sijoittamaan. Kivoja kellomalleja löytyy Michael Korsilta, Hugo Bossilta, Hilfigeriltä sekä Gantilta ja kaikki nämä merkit ovat laadukkaita muotimerkkikelloiksi ja ovat sopivan hintaisia.:)

Käytättekö te kelloa vai katsotteko ajan kännykästä?


15 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo rannekoru! Itse katson ajan molemista sillä omistan mielestäni maailman ihaninman kellon, mutta aina ei muista että kello on kädessä ja tulee väkisinkin etsittyä se puhelin ja tarkistaa aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello on siinä juuri kätevä, ettei tarvi aina kaivaa laukkua!:D Tosin mulle kävis varmaan samoin, että en silti tajuaisi katsoa kelloa ranteesta vaan kaivaisin puhelimen esiin...:D

   Poista
 3. Miksi sait töistä tuon rannekorun?

  VastaaPoista
 4. Upea rannekoru :) Yksinkertainen, mutta tyylikäs :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana rannekoru :) tahtoo kans :D mä oon semmoinen etten oikein ikinä oo oppinu pitään rannekelloa, pitäs ehkä opetella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä siihen äkkiä tottuu!:) Sen jälkeen ei osaakaan olla ilman, hih!:D

   Poista
 6. Hieno! Tosi kiva tollanen simppeli missä on kuitenkin vähän kiiltoo mukana (: Haha älä kysy miks, mut en lukenu ees otsikkoo ja katoin et ootpa ostanu Hessulle hienon mutta varmasti liian pienen kaulapannan.. Kunnes tajusin lukee vähän tarkemmin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ihana oot!♥ :D sait piristettyä tällä kommentilla niin mun iltaa!!♥♥

   Poista
 7. Löytyy rannekello, ihana valkoinen silikoniranneke ja kaunis koristeellisesti röpelletty reunus kellotaulun ympärillä, sekä koristekiviä! Ah <3 Ja taisi maksaa vain 13 €. ;) Mutta kestää vettä 5 bar paineeseen asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!:) Kellon ei välttämättä tarvi olla mikään huippukallis ollakseen kaunis ja hyvä!:)

   Poista
 8. Upea <3<3<3<3<3<3 Haluun haluuun!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiii, mäkin tahdon näitä lisää!:D Nää Hilfigerin korut muuten ei oo kovinkaan kalliita!;)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.