maanantai 21. lokakuuta 2013

New couch


Viime postauksessa näkyikin hieman meidän kodin uutta tulokasta, nimittäin laitettiin jokin aika sitten meidän vanha tummanruskea sohva myyntiin ja se tultiinkin viime viikolla ostamaan ja torstaina mun töiden jälkeen lähdettiin salamana Ikeassa käymään ostamaan uutta sohvaa, ettei tarvitse Hessun patjalla istuskella, kun katsoo telkkaria. Se meinaan katsoi meitä aika pahasti, kun ei päässyt omalle paikalleen..

Me päädyttiin ostamaan luonnonvalkoisena Ikean divaanisohva Söderhamn, joka oli tosi kivannäköinen, mielestämme parhain löhösohvavaihtoehto kauniin ulkokuoren kera ja vähän samantyylinen, kuin se meidän vanha sohva (mikä ei mahtunut meidän rappukäytävästä asuntoon ja siksi jouduttiin siitä luopumaan.:( ). Ollaan tähän niin tyytyväisiä ja eilen löhöttiin sylikkäin katsoen samalla Avatar elokuvaa, joka tuli telkkarista.

11 kommenttia:

 1. Oi, tuo ihana! :) Aina käyn sitä ohimennen ihastelemassa Ikeassa. Sopisi niin hyvin meillä takkahuoneeseen, mutta niin kauan kuin vanhassa sohvassa henki pihisee (pakko kyllä sanoa, että on ollut huippuhyvä ostos, ehkä liiankin;) niin uutta ei ole lupa hankkia. Mielellään tästä kuulisi myöhemmin käyttökokemuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän oli tarkoitus alunperin hakea Ikeasta Kivik -sohvamalli, mutta rakastuttiin tähän ihan täysillä, kun nähtiin!:) Kerron mielelläni kokemuksia vähän myöhemmin!:)

   Poista
 2. IHANA! Nää sun kotijutut on kyllä aina nii upeita. Jos harkitset joskus alanvaihdosta nii suosittelen kyllä jotain sisustus-hommaa! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kertu♥ Mulla on kyllä ollu oikeesti vakavasti ottaen mielessä sisustusala!:D Ainakin sivubisneksenä;D

   Poista
 3. Sulla on kyllä hirmu hyvä sisustussilmä! Tykkään tosi paljon näistä sun sisustuspostauksista(kin) :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihana kuulla, että tykkäät!:)♥

   Poista
 4. Mä edelleen ihastelen tuota teidän seinäkoristettanne. <3 Ihana! Ps. millos Hessusta tulee videota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos Pipsa! Kyllähän siitä vois lähiaikoina jotain videota laittaa!:D

   Poista
 5. mistä noi valot on ? :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.