lauantai 5. lokakuuta 2013

Saturday

Kaulakoru Sheinside (saatu)
Heippa vaan ja kivaa lauantai-iltaa! Olen lähdössä tänään työkavereiden kanssa vähän ulkoilemaan. Mulla on ollut tänään vapaa ja oon saanut rauhassa valmistautua iltaan. Mun mielestä se on just ihanaa, kun saa aamulla ensin nukkua pitkään sitten lähteä lenkille, syödä aamupala, käydä rauhassa lämpimässä suihkussa, istua vaatehuoneen lattialle etsimään oikeanlaista asua, laittaa hiukset ja meikata.
Teemana meillä on kultasepänliikkeen työntekijoille ominaiset värit musta ja kulta ja päätin laittaa mustan mekon kaveriksi uuden kauniin kaulakoruni. Jalkaan kultaiset kimallekorkkarit ja -laukun.
Kokonaisuudesta kuvaa huomenna, nyt mun täytyy alkaa etsimään tälle mekolle vielä sopivaa vyötä tuolta jostain vaatehuoneen syövereistä.:)

Viettäkäähän oikein rento lauantai!






10 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis oot!! :)

    VastaaPoista
  2. Sun meikki näyttää tosi kivalta! :) Kertoisitko mitä tuotteita olet käyttänyt luomiin ja huuliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Luomissa on pohjalla valkoista Avonin luomiväriä, varjostuksena IsaDoran meikkipaletti 83 Havana browns, silmän sisänurkissa Macin vaaleaa helmiäisluomiväriä.:)
      Huulissa IsaDoran Jelly Kiss sävyssä 53 pink parfait.:)

      Poista
  3. Aivan ihana blogi! Sait juuri uuden lukijan! :) Jos tahdot, niin blogistani löytyy Roosa nauha -aiheinen haaste, hyvän asian puolesta! Käy ihmeessä tutustumassa! :)

    http://escapefromplainjane.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla♥ toivottavasti viihdyt blogini parissa!:)

      Poista
  4. hei oliko sulla pidennykset päässä kun olitte siellä ulkomaanmatkalla? :) pohdin tässä just et viittinkö laittaa pidennyksiä ennen omaa matkaa.. jos sulla oli pidennykset, niin miten ne reagoi aurinkoon, meri- ja klooriveteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla oli silloin teippipidennykset!:) Hyvänä pysyi, kun käytti kosteuttavia hiustutteita ja sitoi hiukset nutturalle ylös, kun meni uimaan! En suosittele uimaan hiukset auki, koska sitten kyllä menee ihan pilalle pidennykset:(

      Poista
  5. Pieni mainos ;)
    Blogissani on uggit ja adidakset myynissä (AIDOT)

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.