torstai 3. lokakuuta 2013

Voita omaksi Louis Vuittonin, Chanelin tai Pradan laukku!


Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, sillä nyt on menossa aika huikea arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ihan ikiomaksi halauamasi merkkilaukun! kannattaa suositella kilpailua myös ystäville, sillä jos arpaonni suosii ystävääsi, voitat myös sinä suosittelijana haluamasi merkkilaukun itsellesi! Aika mahtavaa, eikö!??

Arvonnan säännöt:
 • Arvontaan voi osallistua 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.
 • Arvontaan saa osallistua vain omalla nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Osallistumisia 1kpl/henkilö. Et voi osallistua toisen ihmisen nimellä, tarvittaessa osallistujan tulee kyetä vahvistamaan henkilöllisyytensä.
 •   Arvontaan voi osallistua 17.11.-13 saakka ja arvonta suoritetaan 18.11.-13. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Paljon onnea kaikille arvontaan!
Osallistu kilpailuun tästä


Arvonnan järjestää BW Networks Ltd

Edit. Monet olivat huolissaan kilpailun aitoudesta, eli onko tämä huijausta.  Otin yhteyttä lähettäjään ja hän vastasi arvonnan olevan tietyn kohderyhmän tietojen keräys sekä kohderyhmän koon kartoitus, eli meilisi ei tule täyttymään kuitenkaan kaikenmaaiman roskapostista kilpailuun osallistuessasi. Harvoin osallistumme pelkkiin kyselyihin, joten tällainen arvonta on mukava tapa osallistua ja palkintohan on aivan mahtava, sitä ei käy kieltäminen!;) Jos kuitenkin koet, että et halua jakaa tietojasi, niin osallistuminen ei ole tietenkään pakollista.:)

"Kyseessä ei toki ole pelkkä hyväntekeväisyys, vaan asiakasdatan kerääminen toimeksiantajan tarkoitukseen. Kilpailun järjestäjä haluaa arvonnalla kerätä tietoa asiakas- ja tutkimustietoa tietystä kohderyhmästä. Tällä kertaa kohderyhmänä on muotia seuraavat, luksuslaukuista sekä muodista kiinnostuneet aikuiset suomalaiset naiset. Asiakasrekisterin keräyksen tarkoituksena ei ole siis jatkuva postittaminen asiakkaille tai ns.spämmiposti, vaan lähinnä oikeanlaisen kohderyhmän tietojen keräys sekä kohderymän koon kartoitus. Erityisesti toimeksiantajaa kiinnostaa selvittää ketkä ja minkä ikäiset naiset ovat tästä aiheesta kiinnostuneet."

Jos teille herää lisäkysymyksiä, niin ottakaa yhteyttä!:)

18 kommenttia:

 1. Mikä firma tällaisen kisan oikein järjestää? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonnan järjestää BW Networks Ltd yhteistyössä luxuslaukku.com! :)

   Poista
 2. Mullekin tuli tästä arvonnasta sähköpostia, mut en oikein tiedä.. jotenkin vähän hämärä juttu, kun ei kerrota enempää arvonnan taustoista - siis että mitä ne tästä saa. Oon vähän skeptinen :D tuskin kukaan nyt ihan hyvää hyvyttään noita arpoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle myös tuli ja kerkesin postauksen tekeen, kunnes sitten Anniina tuli kyseleen et kuka tän järjestää.. Mä itekkin mietin hetken, että mikä hitto toi on, mut kerkesin innostuun liikaa etten miettinytkään tarpeeks.. Poistin toistaseks arvonnan blogistani ja laitoin sähköpostia tuonne, että voisivatko valaista yrityksestä mulle vähän lisää! :) Tosiaan ei postaus kerennyt oleen mulla näkyvissä ees viittä minuuttia :DD

   Poista
 3. Joo, mä sain myös saman yhteydenoton ja jäin miettimään asiaan, en nimittäin itse myöskään allekirjoita tätä juttua ihan kokonaan.. Pahoittelut että oon näin skeptinen :D

  VastaaPoista
 4. Huijausta.. Ei kukaan monensadan euron laukkuja arvo ilmaseks

  VastaaPoista
 5. Voiko olla totta!:D no jos tällainen arvonta oikeasti on, niin osallistutaan :) luru@windowslive.com

  VastaaPoista
 6. Huijausta tämä, ei googlestakaan löytynyt kunnollisia tietoja kys. yrityksestä. Eikä löytynyt mitään tietosuojakäytäntöjäkään, eli tiedot voivat mennä ties mihin maahan outoihin käyttöihin.
  Todella naiivia luottaa luxuslaukku.com-tyylisiin sivuihin jo nimensäkin puolesta.

  Ja btw, kannattaa laittaa linkki aukeamaan uuteen ikkunaan. Ohjaat lukijat pois blogistasi, kun sitä ei voi itsekään avata uuteen ikkunaan kun tulee muuten ikkuna joka huutaa huonolla englannillaan ilmeisesti, että ei kopiointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska arvonta on yhteistyö, linkki ohjaa nimenomaan blogini sivuilta arvontaan.

   No Copy! - ikkunan olen minä ihan itse laittanut blogini kuvien suojaksi, koska juuri tälläkin hetkellä joku idiootti on kopioinut kuviani blogistani luvatta ja luonut Facebook profiilin minun kuvillani. Lukuisista yhteydenottopyynnöistä ja ilmiannoista huolimatta feikkiprofiilia ei ole poistettu.

   Poista
  2. Puhelimella ainakin saa kanssa tallennettua sun kuvia täältä, eli ei tuo No Copy! nyt suojaa aivan täydellisesti!! ;-)

   Poista
  3. juu kyllä mäkin osaan esimerkiksi printscreeniä käyttää, mutta kyllä toi suojaa edes vähän sellasilta ihmisiltä, jotka sitä ei tajua. Sitäpaitsi on laitonta käyttää toisten kuvia ja esiintyä toisena.

   Poista
 7. osallistutaan! :-) susanna.aijanen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mitkä ihanat saappaat sulla on jalassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ne on Tory Burchin Elle saappaat!:)

   Poista
 9. Arvonnasta viis... Mistä nuo saappaat, tosi hienot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vastasinkin tuohon jo ylempänä, eli Tory Burchin Elle -saappaat!:) Ite tykkään niistä myös kovasti

   Poista
 10. Osallistun tuija.kinnune@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.