maanantai 28. toukokuuta 2012

Free movie gift card


Photobucket


Jos olette huomanneet, blogiani voi nyt myös seurata Blogkeen sivuston kautta! Blogkeen on uusi sivusto, jonka kautta on helppo selata lemppariblogeja.

Nyt on käynnissä Blogkeen- ja Headweb.fi-palveluiden yhteinen kampanja, jossa jaetaan kolme ilmaista elokuvankatselukertaa Headwed -sivustolla! Elokuvia on hurja määrä katsottavaksi ja ne voi itse valkata, uutuksista vähän vanhempiin leffoihin genreistä huolimatta.:) Jos ei jaksa talsia vuokraamaan leffaa, niin tämä sivusto on todella kätevä, eikä leffat maksa juurikaan mitään, vähemmän, kuin kävisit vuokraamassa.


Me katsottiin ekana leffana viikonloppuna Savannijengi animaatio elokuva.:) Elokuva ei sinänsä ollut mikään paras, mutta Headwebin kautta oli tosi kätevä katsoa! Ensi viikonloppuna, kun tulee taas kotiin, katsotaan taas tätä kautta joku muu leffa.

Ilmaiset leffaliput Headwebiin voit saada, kun rekisteröityy ensin Blogkeen.com-sivustolle ja lisää Blogkeen-painikkeen blogiinsa. Katsottuaan elokuvan blogin kirjoittaja sitoutuu kirjoittamaan sekä elokuvakokemuksestaan että Headwebistä.

Lisää tietoja lahjasta ja siitä, kuinka voit lisätä painikkeen blogiisi löytyy täältä: http://www.blogkeen.com/present_headweb_fi.aspx.
Kun olet lisännyt painikkeen blogiisi, lähetä nimesi ja blogisi osoite tähän osoitteeseen: alexander@blogkeen.com ja ilmaiset elokuvaliput tupsahtavat postiluukusta kotiisi!:)

1 kommentti:

  1. Meillekin tarjottiin tätä Blogkeen juttua, mutta mun mielestä pelkästään se suoraan jollain kielenkääntöohjelmalla väännetty sähköpostiviesti oli sangen epämääräinen :P Voihan tuo palvelu olla oikeastikin näppärä kuten tässä kerrot =)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.