torstai 3. toukokuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Lempiväri

Lempiväriä on tarkalleen vaikea määritellä, koska esimerkiksi vaatteissa suosin tiettyjä värejä ja sisustuksessa. Jos kysytään oikeaa lempiväriä, taitaa se olla se ihana vaaleanpunainen, mutta sisustuksessa ehdottomat lempivärini ovat kaikki nämä, jotka näkyvät tässä kuvassa:


Erisävyiset valkoiset, ruskeat, harmaa ja musta. Eli kaikki maanläheiset värit. Tottakai tykkään myös leikkiä väreillä ja on kiva tuoda sisustukseen joskus jotain pirteää ja säväyttävää, mutta yleisesti sisustuksessa lempivärini ovat nämä.:)

Kun näistä väreistä nyt alettiin puhumaan, niin ajatuksena oli tuoda näin kesän tullen sellasta pientä merihenkisyyttä kotiin. Vaaleansinistä raitaa tyynyihin ja sellaista.:) Katsotaan mitä tuleman pitää;)

Sisustuskuvahaaste: Astia, Viimeisin sisustushankinta, Lempiväri, Rakkain esine, Lipasto/taso, Kylpyhuone, Jotain mustavalkoista, Valaisin, Keittiötarvike, Somisteita, Kukka/kasvi, Yöpöydät, tekstiili, Yllätyksellinen asia sisustuksessa, Työ- lasten-tai vierashuone/nurkkaus, Matto, Eteinen, Kaapin sisältö, Sisustustyynyt, Makuuhuone, Tuunaus, Pöytä, Olohuone, Sohva, Keittiö, Kattaus, Taulu/taulut, Kaunein kohta kodista

4 kommenttia:

 1. ihana toi rahi, mistä oot tommosen saanu? :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo pehmoinen rahi <3 saako udella mistä tommosen löytäis ? :)

  VastaaPoista
 3. Maryanneh ja Anna: Tän bongasin Ideaparkin Tokmannilta!:) Vai olikse joku minimani tai vastaava kuitenkin! Jalat oon itse maalannut valkoiseksi, kun ne oli alunperin puun väriset.:)

  VastaaPoista
 4. Hey sweetie! You have a very beautiful blog with a lot of inspiring posts! I'd like to invite you to be my friend and follow each other:)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.