sunnuntai 6. toukokuuta 2012

I just wanna be with you


 Olen nyt jumittanut pari päivää blogin puolella ja siihen löytyy kyllä painava syy.. Nimittäin se, että lähtee kahdeksi kuukaudeksi yhdelle kurssille kauas pois kotoa ja oon tahtonut viettää kaiken liikenevän aikani yhdessä olemiseen. Kyllä me tullaan joinakin viikonloppuina näkemään, mutta ei joka ja se, että joudun olemaan yksin kotona kaksi kuukautta ilman mun toista puolikasta, ei piristä eikä tunnu hyvältä. Vaikka se on tossa mun vieressä nytkin, niin mulla on ihan järkyttävä ikävä.

8 kommenttia:

 1. Voi harmi :/ Ymmärrän, että ei oo kiva kun oma kulta lähtee kauas pois, kun omanikin on intissä. Koita vaan nauttia omasta ajasta ja täytyy ajatella positiivisesti, että kyllä se sieltä takaisin tulee! :) Tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Oonkin ajatellu, että tuhlaan mun ikävöimis-energiani urheiluun ja tietysti Hessuun.:) Toivottavasti tää kaks kuukautta menee nopeasti!

   Poista
 2. Voi ei :( Nopeasti se aika kuitenkin menee ja alkaa nauttia omasta seurasta ja tottua siihen ja kun mies tulee takaisin niin kaipaa jopa sitä omaa rauhaa välillä :) Tsemppia! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ onhan se tietty välillä ihan mukavaa olla yksikseen..:) Mutta tää on kyllä ihan liian pitkä aika!:D nyyh

   Poista
 3. Mä tiedän niin tunteen! Ite kun olin vuoden vaihdossa, nähtiin Crisun kanssa vaan kerran ja sillonkin 4 päivän ajan. Se oli kamalaa, mutta voin kertoo et se aika vaan vahvisti meitä ja nyt meitä ei saa erotettua mikään. Osataan nyt arvostaa toisiamme vieläkin enemmän ja rakkaus on vieläkin vahvempaa! :) Eli vaikka se erossa oleminen on tuskaa, mutta se vahvistaa♥ Tsemppiä :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana♥ Just ennen, kun laitoit tän kommentin, luin sun ja Crisun tarinaa tuolta teen vanhasta blogista♥

   Poista
 4. Superihanan oloinen blogi sulla, jään seurailemaan! :) Käy ihmeessä kurkkaamassa mun ja liity jos tykkäät!

  ♥ janna-aleksandra.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia paljon, ihana, kun tykkäät!:)♥ ja pirtsakan oloinen blogi sinullakin!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.