torstai 31. toukokuuta 2012

Top 5 Hiustenhoitotuotteet

Tässä on mun ehdottomat suosikit hiustenhoidossa top 5!:) Ilman näitä tuotteita mun elämä pitkien hiusten kanssa olisi tuskaa, mutta nämä tekee hiustenlaiton ja hoitamisen helpoksi!
Photobucket
1. Paul Mitchell Super Skinny Serum Tätä oonkin mainostanut täällä blogin puolella jo useasti. Suosittelen ehdottomasti pitkille hiuksille! Tuote silottaa latvat, kosteuttaa ja tekee hiukset kiiltäviksi ja terveen näköisiksi. Sopii myös pidennyksille!


Photobucket
 2. Goldwell Sleek Perfektion suoristussuihke Vedetön suoristussuihke, joka silottaa paakkuunnuttamatta omaa hiusta sellaiseksi tönköksi. En ole vielä törmännyt parempaan suoristajaan!

Photobucket
3. XZ Muumi Niiskuneiti Selvityssuihke Varmasti monille tuttu hiusten selvityssuihke.:) Tämä selvittää ja pehmentää niin kostean, kuin kuivan tukan. Ei sisällä silikonia ja tuoksuu ihanalta!

Photobucket
4. Goldwell vaahtosävyte 10BS Oprin suosituksesta ostin vaahtosävytteen 10BS ja tämähän toimii! Ei enää violettia tukkaa, vaan sopivan kylmän beigevaalea.

Photobucket
5. Biozell Kuivashampoo Pidennysten kanssa ei ihan joka päivä pestä tukkaa, joten kuivashampoo on tullut tutuksi. Tämä tuuheuttaa hiusta, poistaa rasvaisuuden ja tuoksuu ihanalta! Eikä hintakaan kirpaise!

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään kans tuosta super skinny serumista ja muumi suihkeesta! :) parhaita kun voi käyttää pidennystenkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!:) Helottaa kampaamista ja tukasta tulee ihanan pehmeä ja kiiltävä.

   Poista
 2. Mistä ostat tuota super skinny serumia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joistakin kampaamoista, Emotioneista ja Fanletista löytyy!:)

   Poista
 3. saako tuota goldwellin vaahtosävytettä enää mistään? :o hairstoressa en ole enää nähnyt ja jossain huhuttiin että valmistus olisi lopetettu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin ainakin vielä Fanletista, mutta en oo yhtään varma, että onko lopetettu.:/ Toivottavasti ei!!

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.