keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Something elseMe emme nyt sitten lähdetäkkään Kreikkaan lomailemaan elokuussa, koska siellä on niin epävakaa tilanne koko maassa. Suoraan sanottuna mä sen ajatuksen sitten peruin, koska pelkään kaikkia niitä huhuja, joita olen kuullut nyt Kreikasta ja siitä, mitä mieltä he ovat Suomesta, kun Suomi ei tukenutkaan heitä.. mm. että hotellihuoneissa siivoojat jättää paskaset lakanat, eivätkä siivoa huonetta, jos tietävät, että siellä asuu suomalaisia, ruokaan on syljetty ja muuta mukavaa..Isosiskoni tuttavapariskunnalle oli käynyt niin, että nainen oli ostamassa jostain puodista kaulakorua ja puodin emäntä oli sitten tullut huutamaan siihen, että "häipykää helvettiin täältä, teitä ei tänne kaivata". Olisi aika ikävää, jos loma menisi pilalle tuollaisen takia.:( Siksi ollaan nyt pohtimassa toista matkakohdetta!
Ajateltiin vähän Mallorcaa tai Turkkia? 7 kommenttia:

 1. Itse olin juuri Kreikassa viikon lomalla, enkä kokenut mitään tällaista.. Todella kurja, että tuollaista tapahtuu! En itse suosittele turkkia, itselleni oli pieni kulttuurishokki + monissa paikoissa on vähän epäsiistiä yms. Mallorca siis itse lähtisin ehodottomasti :) Toivottavasti teille tulee hyvä loma!

  VastaaPoista
 2. Itse kävin Toukokuun alussa Rodoksella, eikä siellä ollut lainkaan tuollaista mistä kirjoitit, vaan päinvastoin siellä oli ihanaa ja nättiä ja ihmiset oli tosi mukavia! vaikka meidät suomalaisiksi heti tunnistettiin, ei meitä kohtaan käyttädytty huonosti ollenkaan ! Ikävä on jo takaisin tuonne ja aion kyllä palatakkin jossain vaiheessa :) Ja Turkkia en kyllä suosittelisi, miehet on siellä liian päällekäyviä ja siellä on tunkkaisen kuumaa, kun taas saarilla käy mukava tuuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tosiaan aika epäsiistiä joissakin paikoissa kun rodoksella oli niin siistiä ja nättiä :)

   Poista
 3. Todella tympeästi kohdeltu kyllä ihmisiä. Mun mielestä kannattaisi kohdella paremmin ihan siksikin, että turistit kuitenkin tuo rahaa sinne. Ehkä tuo kuitenkin oli vain yksi kohde, jossa ongelmaa on.

  Mä suosittelen Mallorcaa! Oon kerran käynyt ja tykkäsin paljon!

  VastaaPoista
 4. Ai ettei Suomi ole tukennút Kreikkaa... ''Vähän'' liikaakin

  VastaaPoista
 5. Turkki on aivan ihana paikka! :) Jos <3:men (:D) kanssa lähdet, niin en usko turkkilaisten miesten kiinnittävän huomiota.. tai siis niin paljoa :) Ja vaikkakin on tositosi lämmin paikka niin kyllä se Turkki kannattaa kokea!

  VastaaPoista
 6. Espanja ehdottomasti! <3 Turkkiin en lähtisi liian kuumuuden takia tai niiden miesten. Onhan toki Espanjassakin kuuma mutta mielestäni Turkissa lämpötilat hipovat lähemmäs 50 astessa kuin Espanjassa ehkä 40.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.