sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Lipasto/taso


Tässä meidän eteisen lipasto. Ikeasta ostettu (ylläripylläri:)) Ja siinä on tollanen maitolasilevy päällä. Tykkään aivan mielettömästi ja se sopii tohon, kuin nyrkki silmään! Lipaston laatikoissa säilyttelen kenkiäni, huiveja ja yhdessä on kylppärin pyyhkeet, kun ne ei mahtuneet muualle.

Sisustuskuvahaaste: Astia, Viimeisin sisustushankinta, Lempiväri, Rakkain esine, Lipasto/taso, Kylpyhuone, Jotain mustavalkoista, Valaisin, Keittiötarvike, Somisteita, Kukka/kasvi, Yöpöydät, tekstiili, Yllätyksellinen asia sisustuksessa, Työ- lasten-tai vierashuone/nurkkaus, Matto, Eteinen, Kaapin sisältö, Sisustustyynyt, Makuuhuone, Tuunaus, Pöytä, Olohuone, Sohva, Keittiö, Kattaus, Taulu/taulut, Kaunein kohta kodista

8 kommenttia:

 1. Tämän näköstä lipastoa meillekkin kaivattas.. oliko minkä hintanen ja oliko itse koottava? ens ikean reissua odotellessa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On koottava!:) 59€/kpl ja lasilevy oli muistaakseni joku parikymppiä?

   Poista
 2. Meiltä löytyy tismalleen sama lipasto ja myös tuollainen lasilevy ostettiin siihen päälle. Tekee siitä heti jotenkin arvokkaamman oloisen :) Onko tuo ihana lamppu myös ikeasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, meil on kyl tismalleen samanlainen maku!:D joo toi lamppu on myös Ikeasta!:)

   Poista
 3. Meillä on samanlaisia lipastoja, mutta tummana. Todella kiva idea tuo lasi lipaston päälle! En ole itse ajatellutkaan aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi tuo sellasta kivaa ylellisyyttä ja samalla suojaa lipaston pintaa!:)

   Poista
 4. Meiltä löytyy myös tämä kyseinen lipasto :) On mun mielestä jotenkin paljon laadukkaaman näköinen ja monet ovatkin ihmetelleet että ikeastako se oikeasti on hihihii! Harmikseni meille noita ei mahtunut kahta vierekkäin :/ Seinä oli 5cm liian lyhyt.. Mutta kyllä se siihen sopii ihan yksinkin! Mistä olet tuon yllä olevan peilin ostanut? Sopii tuohon täydellisesti. Kaunista <3 Sinulla on hyvin paljon samanlainen sisustussilmä kuin minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:)♥ Haha, samaa virttä täälläkin päässä!:) Ikea on kyllä ihan mahtava paikka, kun sieltä löytyy monenmoista moneen makuun! Peilikin on yllätys Ikeasta.;)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.