keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Thanks Tory Burch ♥


Voin muuten sitten sanoa, että kaikki, jotka ovat aikomassa/eivät ole vielä varmoja näiden Tory Burch ballerinojen hankkimisessa, nää on aivan loistavat! Siis ulkonäöllisesti sekä laadullisesti. En oo ikinä pitänyt näin pehmyjä ballerinoja jaloissani! Kylläpäs mun jalkoja nyt hemmotellaan, kun ensin maailman ihanimmat lenkkarit ja nyt sitten maailman ihanimmat ballerinat. Huomenna pääsevät kyllä ehdottomasti mukaani töihin! Olisi kivaa saada näitä myös muissa väreissä, kun ovat niin ajattomat ja mukavat.:)

Nää olikin sit synttärilahja multa iteltä itelle.:)

7 kommenttia:

 1. Ihanat!!! Hei saanko kysyä, että mikä on tuon teidän olohuoneen maalin tms nimi? Aivan ihanan harmaa elävä sävy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ Poikaystäväni on tehnyt seinän ja hänen sanojaan lainaten: "Maali on Tuntomaali Hieno, sävynä Tuhka(m497), kuviot on tehty tapettilastalla. Päälle laitettu hieromalla Taika Helmiäislasyyri sävynä titaani." :)

   Poista
 2. Sulla on kaunis ja hyväntuulinen blogi!
  Jos saa miinuksia antaa blogistasi, niin ehkä ärsyttävintä on se kun koitat "kopioida" toisten blogien pitäjien vaatteita, kenkiä, tai laukkuja. (esim. Xenia`s day.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mutta missä kohtaa on sääntö, että vain Xenia saisi käyttää Tory Burchin kenkiä tai Vuittonin laukkuja?:) Mielestäni nämä brändit ja kaikki muukin kaupoissa myytävät tuotteet ovat ihan kaikkia varten.

   Poista
 3. Voi, kyllä tuollaiset Toryn Reva-baltsut on saatava vielä joskus omaankin kokoelmaan :) Kenenkään en ole vielä kuullut sanovan niiden hankaavan tai olevan epämukavat, joten pakkohan se on uskoa, että ovat loistavat jaloissa! :)

  VastaaPoista
 4. On ne vaan niin ihanat aina kun noita näkee jossain :) Itse olen myös ihastunut niihin ruskean/nuden värisiin samanlaisiin :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.