perjantai 18. toukokuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Keittiötarvike


Tälläkertaa sisustuskuvahaasteessa vuorossa keittiötarvike. Mun mielestä täydet propsit saa ehdottomasti meidän SodaStream -hiilihapotuslaite, joka piristää pienellä hapokkuudellaan jokaista päivää! Ihan parasta on jääkylmä vesi, joka sihitetään tällä laitteella ihanaksi vishyvedeksi

Nyt on tullut kauppoihin myös uusia makuvesiä, eli pari tippaa tätä makeutusvettä tipautetaan sihityksen jälkeen veteen ja näin tulee sitten myös maukkaita makuvishyvesiä!
Itse en ole vielä näitä makutippoja kokeillut, mutta erittäin ahkerassa käytössä meillä on ollut Cola -makutiiviste. Näissä on parasta se, kun saa ihan itse makeuttaa juomansa.
Mun mielestä kaupasta ostetus kolat ja pepsit on liian makeita ja niistä jää ällöttävä sokerisuus suuhun, eivätkä mun mielestä poista janon tunnetta, kun ovat aivan liian sokerisia.
Makeutustiivisteissä ei ole niin paljon sokeria, kuin tavallisisssa limsoissa, tai riippuu kuinka paljon sitä tiivistettä haluaa ahtaa siihen juomaansa, mutta ihan pieni loraus riittää! Ja on mutten selvää säästöä, kun ei tarvitse ostaa limsoja koskaan mihinkään juhliin eikä tarvitse taistella isojen palautuspullosäkkien kanssa kauppaan lähtiessä. Pisteet 10++Sisustuskuvahaaste: Astia, Viimeisin sisustushankinta, Lempiväri, Rakkain esine, Lipasto/taso, Kylpyhuone, Jotain mustavalkoista, Valaisin, Keittiötarvike, Somisteita, Kukka/kasvi, Yöpöydät, tekstiili, Yllätyksellinen asia sisustuksessa, Työ- lasten-tai vierashuone/nurkkaus, Matto, Eteinen, Kaapin sisältö, Sisustustyynyt, Makuuhuone, Tuunaus, Pöytä, Olohuone, Sohva, Keittiö, Kattaus, Taulu/taulut, Kaunein kohta kodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.