perjantai 14. lokakuuta 2011

Drive

Käytiin tosiaan eilen katsomassa kehuttu Drive - elokuva. Oli oikeasti aivan mieletön. Näin hyvää toiminta elokuvaa en ole nähnyt pitkään aikaan! Hyvän juonen lisäksi söpö päänäyttelijä, niin leffa ei vaan voi olla huono.;)  Kannattaa käydä katsastamassa, jos toimintatrillerit on mieleen.

TRAILERI:


"Drive elokuva on amerikkalainen toimintatrilleri, jonka on ohjannut Nicolas Winding Refn, pääosissa Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, ja Ron Perlman.
Filmi perustuu samannimiseen vuonna 2005 julkaistuun James Sallisin tekemään kirjaan, ja kertoo sivukeikkaa alamaailman kuskina tekevästä Hollywood stunt-ajajasta (Ryan Gosling), joka saa tietää palkkamurhaajien olevan kannoillaan pieleen menneen keikan takia."

Ohjaaja: Nicolas Winding Refn
Käsikirjoittajat: Hossein Amini ja James Sallis (novelli)
Pääosissa: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Ron Perlman, Christina Hendricks, Oscar Isaac, ja Albert Brooks2 kommenttia:

  1. Juu siis oli kyllä omastakin mielestä uskomaton pätkä, kun sen viime viikonloppuna kävin katsomassa :) Tää ei ollut mun mielestä tavanomainen toimintaleffa. Toimintaleffat eivät edes yleensä ole mun mieleen. Tässä oli omasta mielestä mahtava musiikki myös. Ja juu ihan todella suloinen päänäyttelijä!;)Tässä leffassa oli se hyvää, että tätä voi mennä katsomaan poikaystävänkin kanssa! Ja meidän tapauksessa ainakin molemmat tykkäs :)

    VastaaPoista
  2. Anon: Sitä just, että sopii molemmille!:) Voisin oikeesti katsoa tän leffan toisenkin kerran!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.