keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Planning

Nappasin tulevasta kodista pari kuvaa teille, koska mulla on niin palava himo kokoajan miettiä tätä ja sisustusta ja nyt oon saanut paperille aikaiseksi suunnitelman, jonka laiseksi tahtoisin tämän sitten remontin valmistuttua. :)  on ihan itse rempannut kaikki täälä.

Tässä se harmaa struktuuri -seinä, josta kerroin. Yläpuolelle tulee koko seinän levyinen lippa, johon upotetaan halogeenejä puolen metrin välein.

Ihanan isot ikkunat! Tähän tulee sitten sellanen kapea ikkunalauta, jotta saan siihen sitten kaikkia korisuksia!:)

Tässä kulma, johon tulee se pyöreä valkoinen ruokapöytä ja neljä rottinkituolia. Yläpuolelle tulee tuo mun kattokruunu olkkarista.

Ja tässä tällanen ihana baaripöytä!<3 Tykkään ihan mielettömästi! Tähän haluan myös rottinkia olevat baarituolit. Yläpuolelta kattoa lasketaan hieman ja siihen upotetaan ledejä tai halogeeneja. Suunnittelin myös, että tähän sopisi kivasti tuo mun keittiön lamppu..
Muista huoneista en sitten laittanutkaan kuvia tänne, koska ne ovat aivan tavaroiden peitossa, eikä niistä saisi selvää..:) Mutta kyllä mä niistäkin sitten joskus kuvia tänne änkeen, siitä ei ole huolta!;)

Tässä mun upea suunnitelma! Siitä tulee oikeesti niin mahtava!! Vitsi, kun pääsis jo vaan muuttamaan!:)
Sain inspiksen korvata tietokonepöydän tällasella systeemillä:

Mutta aran lasilevypöydän tilalle hankitaan Ikeasta sellanen Lack -hylly! Simppeliä, eikä vie tilaa juuri ollenkaan!
Semmoista!:) Kohta nukkumaan. Tulin hetki sitten pitämästä sitä esitelmää korujenpuhdistuksesta ja huollosta ja olen aivan katkipoikki..Onneksi huomenna meen vasta 12 töihin, niin saa nukkua vähän pitempään...paitsi jos Hessu sallii..sillä on meinaan ripuli. :(

11 kommenttia:

 1. on sulla kyllä taitava mies! :) ja toi baaritiski on kyl ihan huippukiva!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanalta kuulostaa ja näyttää! Hitsi sit kun on valmis niin kunnon asuntopostaus!!!:)

  Ja voi hessua:( rapsutuksia sille <3

  VastaaPoista
 3. Vaau, aika mageenoloinen suunnitelma!! Odotan kanssa innolla kun asunto on valmis. :)

  VastaaPoista
 4. Anon: kyllä vaan, oon niin ylpee, kun se osaa tehä kaikkee tollasta..:)<3

  Anna: Varmasti!:D Hessu sai rapsut<3

  Minna.K: En malttais odottaa yhtään!!:D

  VastaaPoista
 5. Niin onko tuo ihan teidän oma asunto siis kun kerta sen kokonaan remppaatte? Varmasti tulee tosi mahtava :)

  VastaaPoista
 6. Tiia: Juu ♥ omistaa.:) Kiitoksia paljon<3

  VastaaPoista
 7. Kannattaa kattoo paino sit tarkkaan, esim imacit painaa sen 11kiloo + lisähärpäkeket + jos ihminen nojaa siihen nini lack ei välttämättä kestä :<

  VastaaPoista
 8. Anon: Kiitos vinkistä!:) ajatuksena onkin, että hyllylle tulis vaan näppin ja hiiri. Näyttö sitten seinälle, niinkuin kuvassakin.:)

  VastaaPoista
 9. Näyttää ihan tajuttoman kivalta! En oo hetkeen blogias muistanu seurata mutta nyt se on muuttunut jotenkin tosi mielenkiintoseks ja pakko lisätä suosikkeihin listalle jota seuraan monta kertaa päivässä :)!

  VastaaPoista
 10. Hei minä haluaisin ehdottomasti ohjeita tuollaisen struktuuri-seinän tekoon! Lähnnä mitä maalia ja sävyä olette käyttäneet ym. Olisin todella kiitollinen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on maalattu Tikkurilan Tunto Hieno struktuuri pinnoitteella, sävyjä on monia!:) Lisäksi päällä on Taika helmiäislasyyri, mikä antaa seinälle ihanan hohdon eri valaistuksissa.

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.