keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Mitä kaikkea voi tehdä yksin?

Kokosin kaikkia asioita, joita voi tehdä, kun tylsyys iskee, eikä saa ketään ihmistä seuraksi jakamaan yksinäistä päivää. Tässä juttuja, joita mm. itse tykkään tehdä!


Katso leffoja kotona tai mene leffaan  - itse en ihan elokuvateatteriin halua mennä yksin, mutta kotona tulee katseltua aina silloin tällöin tylsyyden iskiessä kaikkia tyttöjenhömppäleffoja. Mm. tykkään hirveästi Barbie elokuvista! Siinä yksi hyvä syy siihen, miksi tykkään katsoa yksin. P.S. tätä en sitten maininnut.


Kokkaile jotain hyvää ruokaa - Yksin voi rauhassa kokeilla uusia reseptejä, eikä ole huolta, jos vesi palaa pohjaan tai et osaiskaan keittää perunoita! Yksin on kiva tehdä jotain super herkkua, esim. jälkkäriä! Saa syödä kaiken yksin!;)

Mene shoppailemaan! - Tykkään itse käydä ostoksilla yksin. Onhan se kivaa kavereidenkin kanssa, mutta näin ajatukset eivät harhaile, vaan pysyvät ainoastaan ja vain shoppailemisessa ja löytää ehkä paremmin vaatteita! Lisäksi saattaa tulla kokeiluun vaate, jota et ehkä muuten laittaisi päälle ja voit löytää ihan uudenlaisia asuideoita!

Urheile! - Tee ainakin 100 vatsalihasta ja käy juoksulenkillä! Kukaan ei ole häiritsemässä ja voit motivoida itse itseäsi. Jos se ei luonaa, niin sitten kannattaa mennä kaksin.:)

Hemmottele - Käy kylvyssä/suihkussa, laita kasvonaamio, lakkaa kynnet ja tee jalka/käsihoito itsellesi. Yksinkertaisesti ihanaa!

Kokeile erilaisia vaateyhdistelmiä -Käännä vaatekaappisi ylösalaisin ja kokeile erilaisia vaateyhdistelmiä! Näin voi löytää tosi kivoja asuja ja hillitset samalla ostoshimoasi, jos ei ole juuri sillä hetkellä varaa hankkia uusia kuteita. Kaiken lisäksi vaatekaappisi mahdollisesti järjestyy siinä sivussa!

Copycat! -Kopioi julkkisten tai vaikka bloggareiden kivoja vaatetyylejä! Hauskaa ja näät mahdollisesti vanhat retkusi uudessa valossa.

Lue kirja - Koska viimeksi luit kirjaa? Jos ei lasketa koulukirjoja. Oliko sinulla joskus mahdollisesti lempikirja, josta tykkäsit tosi paljon, mutta et ole lukenut sitä ikuisuuksiin? Lue se nyt uudelleen tai käy kirjastossa lainaamassa joku ihan uusi. Aloita vaikka Harry Potterin ekasta niin näin tulee luettua yks kaks humps seitsemän lihavaa ja hyvää kirjaa!

Haaveile -Tee kuvakollaasi tai lista asioista ja jutuista, jotka haluaisit tehdä/haluaisit itsellesi. Näin pysyt ajantasalla itsesi kanssa ja voit jättää listasi vaivihkaa pöydälle, jotta poikaystäväsi löytää sen.

Katsele valokuvia Vanhoja valokuvia on hauska katsella ja muistella, millaista oli silloin. Nostalgisissa tunnelmissa voi tirauttaa pari kyyneltäkin!

Remontoi! - tee uudenlainen ilme kämpääsi/huoneeseesi! Ihan ku oisit muuttanut uuteen kotiin, kun on uusi järjestys! Älä silti tee osoitteenmuutoskorttia!

Kokeile uusia meikkikikkoja! -Voit löytää uusia kivoja arki/bilemeikkejä! niin, niitä uusia meikki tekniikoita on paras kokeilla ensin ihan yksin neljän seinän sisällä, kuin että meet illan rientoihin klovnimaski naamalla.

Ole luova! -piirrä, maalaa tai askartele! Aloita vaikka joulukorttienteko nyt! Säästyt ostamiselta, kulutat aikaa, liimaat vahingossa hiuksesi kiinni erivärisiin kartonkeihin ja maalaat keittiönpöydän glittermaaleilla.


Yksin on yksinkertaisesti hauskaa! Älä siis masennu yksinäisistä päivistä, vaan käy vaikka järjestyksessä läpi kaikki nämä kohdat, niin tylsyys ei varmasti pääse iskemään!;)

11 kommenttia:

 1. ihanan piristävä postaus. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja vinkkejä! :D tykkään kans itte mieluiten shoppailla yksin: löytää hyviä löytöjä,saa itse valita kaikki putiikit.kukaan ei moralisoi rahankäytöstä kallistakaan ostosta tehdessä,syömään poiketaan tasan silloin kun itsellä on nälkä (usein kyllä vasta kotona :D) jne love it! Leffateatteriin en kanssa yksin kehtaa lähteä :D ihan kutkuttaa ajatus uusien reseptien kokeilusta ensi kerralla yksin ollessa! Nimimerkillä: mikroruuat ovat bravuurini

  VastaaPoista
 3. heeij vähä kivoja vinkkejä ! :) kiitos näistä :D

  VastaaPoista
 4. Ihania vinkkejä! :D Itsekkin shoppailen aina yksin. (: En edes osaa olla kaveriporukassa tai porukoiden kanssa, jos pitää ihan kunnolla vaatteita etsiskellä. :D Liian moni tunkee omia mielipiteitään mun päähän ja joskus jää ihanat vaatteet ostamatta ja myöhemmin harmittaa. :/ Mutta nuo vinkit tulevat kyllä käyttöön! :D Piristävä postaus ja kaunis sinä! (:

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään shoppailla yksin. :) Kivaa, kun saa ihan rauhassa katella.

  VastaaPoista
 6. Anon, Julia, Marie ja Chloe: Kiitoksia paljon teille!:) <3

  VastaaPoista
 7. yksin shoppailu on parhautta:) ja "remppailu". tietenki unohtamatta kynttilöillä valaistua kylpyhuonetta ja lämpimästä suihkusta nauttimista :)

  VastaaPoista
 8. Tää on sitä mitä suomalaiset usein huomaamattaan tarvii. Kiitos että näit vaivaa tän eteen :)

  VastaaPoista
 9. Pitää itsekki kokeilla noita kun 3 päivää yksin kotona kun mies toisella puolella suomea :-)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.