keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Outfit and bla blaa

Hyvää iltaa kaikki! Tulin päivittämään asua tänne, vaikkei se mitenkään erikoinen ole ollutkaan, mutta kun niitä pyydellään, niin laitampa tulemaan, jos joku kuitenkin niitä haluaa nähdä.:)

Takki Seppälä, farkut uudet Seppälästä, kengät uudet O.I.S. Aleksi 13, laukku Vuitton, tuubihuivi VeroModa ja helmikorvikset Timanttiset

Mulla on huomenna vapaapäivä ja olen pyhittänyt sen korujentekemiselle. Kävin tänään töiden jälkeen Sinooperissa hakemassa lasihelmiä ja nahkanauhoja sun muuta sälää ja niistä aion väsätä huomenna joululahjoja. Kyllä, kuulitte oikein, joululahjoja. Vihdoinkin olen ajoissa niiden kanssa. Yleensä joululahjojen hankinta jää minun osaltani viimeiseen kahteen viikkoon ennen aattoa ja paniikki on iskenyt jo monet kerrat. Silloin löytää kyllä itselle vaikka mitä, mutta ei muille.:D Niimpä olen nyt sitten kerännyt ideoita ja teen suurimman osan lahjoista itse. Ja ajoissa! Huomenna esittelen vähän ideoita, joista saattaa olla hyötyä teillekin! Saa nähdä!:) Ja voihan noita tehä vaikka sitten synttärilahjoiksikin tai pikkujoululahjoiksi.


Kengät ovat uudet. Niiden tarina onkin suurenmoinen, sillä oon tässä jo puolisen vuotta etsinyt siistejä, töihin sopivia ylipolvensaapikkaita tuloksetta. Kävin tosiaan eilen töiden jälkeen hankkimassa pululle synttärilahjaa ja jostain kumman syystä aloin katselemaan itsellenikin jotakin..ylläri..
Kävin Seppälässä ja oli viittä vaille, etten hankkinut niitä samoja saappaita, kun mulla on jo ruskeina, mustina. Ne olis maksanut joku 49,95€. Onneksi en kuitenkaan ostanut, sillä sen jälkeen läksin Aleksi 13 liikkeeseen ja kuinkas kävikään. Löysin O.I.S. -merkkiset mustat, siistit ylipolvensaappaat alennuksessa -50%! Uskomatonta! Juurikin tämännäköisiä olen etsinyt! Huomenna laitan lähikuvia, kun nyt on jo liian pimeää alkaa kuvailee.
Farkut löysin Seppälän nuortenosastolta! Matalavyötäröiset, joiden kanssa on kiva pitää vöitä. Sellasia ei kovinkaan paljoa löydy ja mua on ärsyttänyt se suunnattomasti, kun tykkään käyttää erilaisia vöitä.


kokkailee meille hirvipaistia tuolla keittiössä..:) Otan kuvaa, kun se on valmis..mutta huomenna postailen vasta uudemman kerran. Eiköhän tää "puheripuli" riitä tältä päivältä. Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Tuollapa ois siullekki haastetta ;) http://doingthefeeling.blogspot.com/2011/10/haasteeseen-vastattu.html

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.