perjantai 7. lokakuuta 2011

Happy, happy birthday to you

Ulkona on kamala syysmyrsky, vähän ku meillä töissäkin, heh.:D Huomenna on meidän äitin synttärit ja ollaan pähkäilty muun perheen kanssa, että mitä hankitaan sille lahjaksi, kun meidän äiti ei ole mikään helppo tapaus, kun miettii jotain lahjaa. Päätettiin sitten, että ostetaan sille töistä Kalevalan lumpeenkukkia -ranne, kun sillä on jo samasta sarjasta korvikset ja kaula.  Äiti tykkää siitä sarjasta ja se sopii sille kyllä, kun on yhtä siro, kuin se koru.:) 

Lahjaideoita olenkin pähkäillyt kaksin kappalein, kun ensi viikolla on myös syntymäpäivä. Oon tehnyt pientä idealistan tynkää, kun miehille on selkeesti hankalampi ostaa lahjoja, kuin naisille. Miehet tosin tunnetusti tykkää sellaisista lahjoista, joista on jotain hyötyä, joten oon miettinyt jotain tällasta...
vyö - Sillä on vaan yksi vyö ja se kiroaa aina, kun se aukeilee itsekseen.
paita - Vaatteita vaan ei ole koskaan liikaa. Varsinkin, kun miehet omistaa yleensä vaan pari hassua paitaa.
kalsarit  - Nämä tulis lähinnä lisukkeena päälahjan kanssa.
Gantin kello -  todella mageen näköinen ja sopis niin mielettömän hyvin sille!Tosin haluaisin antaa tän ehkä vasta joululahjaksi. Onko teillä muita ideoita, mitä vois keksiä? Hän ei käytä koruja, joten sellasta mun on turha yrittää hankkia. Aika karua, kun itse olen kultaseppä ja korukauppias.:D Ehkä sitten joskus...;)

Tänään oon kuljeskellut tämännäköisessä asussa ja monet varmasti huomas (?), että oon ottanut salaman käyttöön. Kamalaa, kun nykyään on jo ihan pimeää, kun tulee töistä kotiin..
Jakku Seppälä, paitapusero H&M, farkut GT, kengät Tapas, korut Guess
Me blondit.
Mun täytyy vielä hetken aikaa malttaa mieleni olla kertomatta teille niistä kivoista jutuista, mitä mulle on tapahtunut..:) Yks niistä tosin on mun uus tukka, joka näkyykin kuvassa.:D Ei huomaa eroa vanhaan, mutta on niin paljon parempi, kuin klipsipidennykset! Tykkään todella paljon ja kampaaja laittoi nämä tosi hyvin kiinni! Teippien välillä on hyvät välimatkat ja ne on sopivan kaposia, että hiukset näyttää luonnolliselta. Pidennystä ei oikeasti erota laisinkaan mun omasta tukasta ja on niin ihanaa pitää hiuksia auki.:)
Kivaa perjantai-iltaa sinne kaikille!

5 kommenttia:

 1. korukauppias? siis ootko myyjä vai kauppias? :)

  VastaaPoista
 2. Anon: Eli siis myyjä kultasepänliikkeessä.:)

  VastaaPoista
 3. Mun sydän sulaa Hessulle ♥ Miten voi olla noin hellyyttävä? :-)

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru äidillesi! (:
  Itse antaisin herralle vyön ja jotain muuta lisäksi nyt, jos sillä on vain yksi vyö ja sekin ei niin hyvä, niin se voisi olla aika hyvään aikaan tullut lahja. (; Kello olisi taas todella hyvä lahja jouluksi. (:

  VastaaPoista
 5. Anna: Hese on vaan niin ihana.:)<3

  Marie: Samaa aattelin minäkin..ehkä ostan jopa kaks vyötä sille, niin ei tuu pula vähään aikaan.:D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.