tiistai 4. lokakuuta 2011

Singing

Tein eilen illalla pari lauluvideota, kun niitä ootte pyytäneet..Pahoittelen äänenlaatua, sillä puhelimeni ei ehkä ole paras mahdollinen äänen eikä kuvankaan tallennin.
24 kommenttia:

 1. Vau! näkyy youtubessakin :) ties vaikka tulis oikee rockstaar ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi upeaa! Sun on pakko koittaa jotain paikkaa, jos susta tulis vaikka laulaja ;)

  VastaaPoista
 3. Kun huomasin tämän postauksen ensimmäinen ajatukseni oli "voi ei, älä nyt nolaa itteäs" ja mahassa oikein kouri kun painoin ensimmäisen videon 'play' nappia. Pelkoni osottautui turhaksi ja ainoa mitä osaan nyt sanoa on, että LAULAT IHAN HELVETIN HYVIN!

  VastaaPoista
 4. Laulat niin hyvin,että tuli oikein kylmiä väreitä! ;oo Sulla on tosi upee ääni ! :)

  VastaaPoista
 5. Juu älä jatka laulamista ainakaan englanniksi, sanojen painottaminen ja ääntäminen ei oikein luonnistu niinkuin pitää, painotus menee ihan väärällä tavalla sanojen lopussa. Jos laulamien on lähellä sydäntä ota laulutunteja tai mene ainakin ääntämisen oppitunneille.

  VastaaPoista
 6. :D katkera anonyymi, taidat olla vaa kateellinen. Huikea ääni ja englannin ääntäminen menee juuri niinkuin kuuluukin.

  VastaaPoista
 7. :D taitaa anonyymi olla vain kateellinen. Hieno ääni, voin vain kuvitella miltä kuulostaa livenä tai kunnon äänentoistolla.

  VastaaPoista
 8. voi ei... vuosisadan nolaus. surkeeta :DD

  VastaaPoista
 9. Mulla meni kylmänväreet kun kuuntelin noita! Sulla on UPEE ääni!

  VastaaPoista
 10. sulla on todella hyvä ääni! :) sulla olis mahdollisuuksia enempäänkin kuin pelkkään karaoke laulantaan! toki jos tykkäät laulella vain harrastuspohjalta niin ei siinä :)

  VastaaPoista
 11. Samat ajatukset kun tolla yhdellä anonyymillä. Olin meinaa ite kans eka et "voi ei nolaakohan se ittensä ny totaalisesti!" On niin paljon noita karaokeen hurahtaneita jotka kokee olevansa hyviä laulajia ja on kyllä jotain ihan muuta eli kuulostaa himo karseelta.
  Mutta tosi nätisti laulat.
  itte tykkään kans laulaa singstaria kavereiden kanssa aina etkoilla eli ts. pienissä ja selvinpäin en uskaltaisi kenenkään edessä laulaa! vaikka kaikki kehuu että on hyvä lauluääni idolssiin siitä ja näin (liekö nekin jotain kännikehuja :D) mutta oon niin älyttömän ujo! Ja poikaystävän edessä on jotenkin vaikeinta! tulee kylmiä väreitä selkään siitä! Mietin että mitäköhän se miettii tästä! tuliko se sun poikaystävä kattoon sun esitystä sinne karaokekilpailuhin? Tai lauletko sille muuten? :D

  VastaaPoista
 12. "Anonyymi kirjoitti...

  Juu älä jatka laulamista ainakaan englanniksi, sanojen painottaminen ja ääntäminen ei oikein luonnistu niinkuin pitää, painotus menee ihan väärällä tavalla sanojen lopussa. Jos laulamien on lähellä sydäntä ota laulutunteja tai mene ainakin ääntämisen oppitunneille."

  Ei kyllä pidä paikkaansa. Olen vanhempieni kautta kaksikielinen (suomi & englanti), ja hän lausuu kaiken kuten pitääkin. Menisit sinä hyvä anonyymi itse takaisin ala-asteen englannin tunneille, jossa sinulle löytyy varmasti harjoituksia perusääntämisen saralta.

  VastaaPoista
 13. Ja se pitää muuten vielä sanoo että muistutat tosi paljon gleestä quinniä!!! :D Lukijat enkö ookkin oikeessa! :D Ajattelin näin jo ennen mutta nyt vielä enemmän koska oot viel hyvä laulaankin :D

  VastaaPoista
 14. Heiii, missä Hessu on?! :)

  VastaaPoista
 15. Anna: Kiitoksia oikein paljon<3

  hheidi: Voi kiitos sinullekin:)

  KRIS: <3

  Anon: No ei sentäs:D

  Bimbobarbie: Pööh, en uskaltais laulajan uraa:D Eikä mulla varmaankaan riittäis äänikään. Mutta kiitos<3

  Anon: Voi kiitoksia paljon<3

  Krista: Ihana:)<3 Kiitoksia

  Anon: Todellakin jatkan laulamista.:) Ei siihen sun mielipitees paljoa paina, jos jotain asiaa rakastaa.

  Anon: Kiitoksia kannustuksesta!:)<3

  Anon: No onhan toi aika puuron kuulosta, mutta ehkä mä vielä joskus saan tänne parempaa matskua.:) Kiitoksia kovasti.

  Anon: kaikkia ei voi miellyttää.:)

  Anniina: Kiitoksia<3

  Anon: Niinku edellä jo mainitsinki, nii mulla ei varmaankaa riittäis ääni, mutta ehkä sitte vaan harrastuksena:) kiitoksia kovasti<3

  Julia: kiitoos:)

  Anon: kiitoksia paljon<3 Mä jännitän pari ekaa biisiä ihmisten seurassa, mut sitte jännitys häipyy!:) Yleensä käsken poikaystävän tai ketä siinä sitte onkaa sillon vieressä, häipymään sen alotusbiisin ajaks vaikka veskiin, jotta pääsen siitä jännityksestä.:D Tuli se katsomaan ja pari muutakin kaveria kannustamaan.:) Sillon on rennompaa laulaa, kun on joitakin tuttuja kasvoja yleisössä.:)

  Anon: Kiitoksia kannustuksesta<3

  Anon: Heh:D Kiitoksia

  Erica: Se lojuu siinä mun jaloissa, kun laulan:D harmi, ettei sitä näy videoissa.

  VastaaPoista
 16. Todella kaunis ääni! :o

  VastaaPoista
 17. Näkyyhän se kun laittaa hauun bebeh ;)sä laulat niin ihanasti. jos olis paremmalla äänen laadulla ni lataisin puhelimeen.

  VastaaPoista
 18. Marie: Kiitos paljon <3

  Anon: Ihana olet!:) <3

  VastaaPoista
 19. Apua, kylmän väreet meni koko vartalos!
  Aivan mahtava ääni sulla tyttö!! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.